Taşacak Bu Deniz

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Baştan beri izliyorum ama youtube izleyicisiyim çünkü annelique. Yerli diziler yersiz uzun ama bu dizi beni çok heyecanlandırıyor:d bence cast cuk. Dizi ilk fragmanıyla çok cringe bulunmuştu ama herkesi şaşırttı jfjf senaristleri sak’ın senaristleri. İlk sezon sonu bırakmışlardı sanırım, sonra dizi yokuş aşağı sürüklenmişti; inş bunu öylece yarım bırakmazlar çünkü çok daha sağlam bir senaryo. Dizi için ilk eleştirim, kimsenin asla kolluk kuvvetlerini haberdar etmeden kendi adaletini sağlamaya çalışıyor oluşu. Eh ama orası Karadeniz kfjf Koçari de dağlı zaten:d Ama yine de fazla, herifler yakıp yıkıyor sürekli :d son bölümde ise dna sonucu değiştirme hiç inandırıcı değil. İlve Gezep gibi deli ve cesur bir kardeşe ve Adil gibi her açıdan güçlü bir kuzene sahip, Şerif’ten mi korkacaktı? Psikopat Gezep’e ya da Adil’e söylese Şerif’in sonu gelirdi:d Böyle güçlü profildeki adamların aile fertleri bu kadar korkak olmaz, bence bu kısım biraz eksik oldu. Belki yeni bölümde bu iş düzeltilecektir çünkü bu sırrın artık uzamaması gerekiyor, en azından ebeveynlerden birinin öğrenmesini bekliyorum, gerçeği ilk öğrenecek kişinin Esme olacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak bayağı iyi bir dizi, sevdim.

Son olarak kocam İstanbul’dayken kocamla mesajlaşmamız kfjd

IMG_6601.jpeg

Son düzenleme:
Bu arada bir ekleme: Cast için çok iyi seçimler yapılmış, bu kadar tutan bir işten sonra “aslında şu rol ilk olarak şu kişiye gitmişti” vs gibi haberler yapıldı. Mesela Esme için Deniz Baysal’dan önce Ebru Şahin düşünülmüş ancak Ebru Şahin’in ücreti düşük bulduğu içün reddettiği söyleniyor. İyi ki reddetmiş çünkü Esme’yi Deniz Baysal’dan başkası oynayamazdı. Ebru Şahin kalkamazdı mesela rolün altından. Özellikle son bölüm, Deniz Baysal’ın şaha kalktığı bir bölümdü. Mesela ‘kız burada ana burada” sahnesi. Gözleriyle deli deli oynadı mesela orayı, ben etkilendim. Eleni zaten Ava’sız olmazdı. Hepsi hepsi çok tatlı, ay cuma gelsin kdjd

Sen Anlat Karadenizi izleyicisi olmasam da karsima çıkan 1kac sahnede fln Ulas'in oyunculuğunu beğenmiştim ama bu dizide Esme'yi oynayan Deniz Baysal'in şive yapamayisi ve diger oyuncularında karadenizliymis gibi yapmaya çalışması/yapamayisi o kadar belli oluyor ki, dizi tanitim videosunu tekrar karsima çıkmaması icin engelleyebilseydim engellerdim.

Dizi tanitim videosunu izledikten cok sonra da cok sevdiğim 1arkadasim sohbet esnasında bu diziye basladigini ve benim de izlememi cok istediğini söyledi. İlgimi çekseydi izlerdim ama su an icin izlemeye niyetim yok.

Geri