Tartışmaktan korkan insanları tartışmaya ne dersiniz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Devralan da Tayyip Erdogandir.
Gücüne de, Zekasini da, Görüsünü ve tabanini da .

En büyük ögrencisidir.

Erbakanin Ölmeden önce cok büyük bir taktik uygulayip, Ögrencisini Büyük Lider yapip huzur icinde vefat ettigine inaniyorum.

Bence sen Erbakan'ın Başbakan hakkındaki düşüncelerini araştır öğren daha sonrasında yorumunu yap.

Devralan da Tayyip Erdogandir.
Gücüne de, Zekasini da, Görüsünü ve tabanini da .

En büyük ögrencisidir.

Erbakanin Ölmeden önce cok büyük bir taktik uygulayip, Ögrencisini Büyük Lider yapip huzur icinde vefat ettigine inaniyorum.

Siyonist diyerek mi :)

Bazı tartışmayan insanlar zıt fikirdeki zeki insanlarla tartışmaktan hoşlanan ama cahile laf anlatmak istemediğinden ötürü onla tartışmak istemeyen kişidir. çünkü çok iyi bilir ki zıt düşüncede de olsa konuşmayı edebi bilir. ama cahil insan ile sohbet etmek ya da tartışmak insanı çileden çıkardığından ötürü ya elinden ya dilinden kaza çıkmasına neden olur.

Bence sen Erbakan'ın Başbakan hakkındaki düşüncelerini araştır öğren daha sonrasında yorumunu yap.

[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Siyonist diyerek mi :)

Öyle diyerek, Erdoganin kendilerinden olmadigini ima ederek, ANAP, DYP, DSP ye giden oylarin neredeyse tamamini almasini saglamistir.

Bakin CHP ne yapti???

Sarigülü partiden atti. Sarigül CHP den nefret edenlerin sempatisini kazandi yilladir.
Chp ye tekrar cagirdilar , Simdi En büyük kozlari oldu.

CHP Erbakanin uyguladigi taktigi uygulamaya calisti.
Bakalim tutacakmi görecegiz :)
Her zaman derim. Siyaset hiledir !
Ic ve dis düsmalara uygulanir.
Savasta Hile, normal görülür. ( bildigim kadariyla caizdir)
[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Öyle diyerek, Erdoganin kendilerinden olmadigini ima ederek, ANAP, DYP, DSP ye giden oylarin neredeyse tamamini almasini saglamistir.

Bakin CHP ne yapti???

Sarigülü partiden atti. Sarigül CHP den nefret edenlerin sempatisini kazandi yilladir.
Chp ye tekrar cagirdilar , Simdi En büyük kozlari oldu.

CHP Erbakanin uyguladigi taktigi uygulamaya calisti.
Bakalim tutacakmi görecegiz :)
Her zaman derim. Siyaset hiledir !
Ic ve dis düsmalara uygulanir.
Savasta Hile, normal görülür. ( bildigim kadariyla caizdir)
[/B][/SIZE]

Mustafa Destici : Erbakan büyük bir Mücahit büyük bir Alperendir

“Merhum Muhsin Yazıcıoğlu vefatından bir süre önce bizi toplamıştı. Dedi ki: `Türkiye’de iktidar olmak için iki yol var. Birinci yol; küresel güçlerle anlaşırsınız. Onların ...işbirlikçileriyle uzlaşırsınız. 6 ay sonra bir bakmışsınız, Türkiye’nin en popüler insanı olmuşsunuz. 1 yıl sonra da iktidara gelmişsiniz. Bu kadar kolaydır. Bir de ikinci yol var. Lakin bu yol zordur, meşakkatlidir. Uzun bir yoldur. Bazen 40 yıl yetmez. Bu yol çaba ister, ter ister, çile ister. Her türlü baskıya, zorluğa dayanma gücü ister. Yolu tırnaklarınızla kazırsınız. Ama yolunuzdan dönmez, hedefinizden sapmazsanız, bir gün mutlaka iktidar olursunuz’

Ben merhum Yazıcıoğlu’ndan dinlediğim bu hatırayı, geçen bir televizyon kanalında anlattım. Spiker dedi ki; `Türkiye’de bunun örneği var mı?’ `Yani tırnaklarıyla kazıyarak iktidar olan birisi?’

`Var’ dedim.

`Kim’ dedi?

Dedim:Necmettin Erbakan!”

Tayyip Erdogan dün tüccar bugün basbakan olmadi !

Lise ve üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği öğrenci kollarında aktif görev alan Recep Tayyip Erdoğan, 1976 yılında MSP Beyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı'na secildi.

1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep Tayyip Erdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında diğer siyasi partiler için de model olan yeni bir örgütsel yapı geliştiren Erdoğan, bu dönemde özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yaptı; siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda önemli adımlar attı. Bu yapılanma, mensubu bulunduğu Refah Partisi'ne 1989 Beyoğlu yerel seçimlerinde büyük bir başarı kazandırırken, yurt genelinde de parti çalışmaları için örnek teşkil etti.

Neredeyse 38 yildir siyasetin icinde.
20 yil olmus istanbul Belediye baskani secildiginden bu yana.

"AKP kurulmasaydı Milli Görüş büyük bir güçle iktidara gelecekti. Batılılar bunu gördüğü için AKP'yi getirdi."

diyerek tartışmaya son veriyorum :) İyi geceler.

"AKP kurulmasaydı Milli Görüş büyük bir güçle iktidara gelecekti. Batılılar bunu gördüğü için AKP'yi getirdi."

diyerek tartışmaya son veriyorum :) İyi geceler.

Bahsettigin görüs iktidara gelmisti, 28 subat darbesiyle indirdiler.
Bence Ak parti kurulmasaydi, CHP ile mutlu mesut yasardik.

En kötü günümüz böyle olsun insallah (;

Iyi geceler Mavi.

Kişinin neden tartışmak istediği ve tartışmadan nasıl bir sonuç elde etmeyi istediği önemli bence. Fikir savunmak için mi yoksa karşıdakini alt etmeye çalışmak için mi yada başka birşey mi...
Birincisi ise eğer bunun için bilgi gerekir. Bir konuda bilginiz yok ise o konuyu tartışamazsınız.
İkincisi ise forum ortamlarında daha çok karşılaştığım durum. Bu da beni "amann yaaa ne tartışacağım" dememe ve tartışmalardan uzak durmama sebep olabilmektedir.
Benimsediği görüşü savunamamak gibi bir durum olsuğu kanaatinde değilim. Çünkü sanalda kişi daha rahattır ve düşünmek için zamanı ve kaynağı olabilmektedir.

Tartışmaya üşeniyodur belki, nerden çıkarıyosunuz korktuğunu falan :T:

Tartışmanın amacının karşılıklı fikir değişimi , fikir alışverişi olduğunu düşünürsek. Fikrini empoze etmeye çalışan kişilerle karşılaştığımda ya da fikrime saygı duyulmadığını anladığım anlar da tartışmayı keserim ..
Gerek yok çoluk çocukla uğraşmaya

Kendi adıma söyleyim öyle durumlarda korkmak değil ama insan yoruluyor birilerine laf anlatmaktan kendini ifade etmekten Y-O-R-U-L-U-Y-OR ve kendini geriye çekebilir.

Korkmam sonuna kadar giderim reelde de vukuatlarım söz konusu Sjssjsj

Geri