Tartışmaktan korkan insanları tartışmaya ne dersiniz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Okuduğum bir yorum üzerine bu başlığı açma hissi uyandı içimde .
Daha doğrusu sizlerin de bu konu hakkındaki düşünlerinizi öğrenmek isterim.
- Siyasi konular mı aman abi uzak durayım düşüncesi .
- Takım mı? Ne tartışacağım abi :dusun:
- Dini konulara hiç girmeyelim.
vs.
Kendi görüşünü savunma yetersizliği midir?
Yoksa aman bana küser , gücenir , darılır mantığı mı ?
Çözmüş değilim.

Okuduğum bir yorum üzerine bu başlığı açma hissi uyandı içimde .
Daha doğrusu sizlerin de bu konu hakkındaki düşünlerinizi öğrenmek isterim.
- Siyasi konular mı aman abi uzak durayım düşüncesi .
- Takım mı? Ne tartışacağım abi :dusun:
- Dini konulara hiç girmeyelim.
vs.
Çözmüş değilim.

Sizinle aynı fikirdeyim ..

Tartışmayı bilmediğinizden olabilir mi?

Tartistigim kisinin seviyesizligini gördügüm anda kacarim, kimse kusura bakmasin.

Onunla tartistigim zamana yazik (:

siyasi konular mı aman arkadaş uzak dursun gerçekten.

takım konuları mı anlamsız buluyorum.

dini konular mı tartışalım.

benim çekinmemin sebebi siyasi konuda: adam gibi tartışma olmuyor. Ya direk muhalefet ya direk savunma olduğu için ve siyaseti tartışanlar tartışmaya başladıktan 5 dk sonra karşısındakine fikirlerini kabul ettirme çabasına girdiği için yahut başarılı olunamayacağını anladığında işte sizin gibiler yüzünden vs cümleler kurmaya başladığı için. Siyaset tartışmasını hiç sevmiyorum.

ve bu eğer korkaklıksa da korkak olayım (:

Sizinle tartışmaya girdiğimi hatırlamıyorum .

Konuya cevap yazamaz mıyım? İlla benimle tartışmaya girmenize gerek yok..

İnsanlara ''tartışmaktan korkan insan'' etiketini yapıştırmasını biliyorsun..

Konuya cevap yazamaz mıyım? İlla benimle tartışmaya girmenize gerek yok..

İnsanlara ''tartışmaktan korkan insan'' etiketini yapıştırmasını biliyorsun..

Kurduğum cümle üzerine alıntı yapıp sonrasında

"Tartışmayı bilmediğinizden olabilir mi? " diye sorarsanız üzerime alınmam normal.

''tartışmaktan korkan insan'' tartışmalardan uzak duran , tartışmaktan çekinen
olarak genişleteyim o halde.

Tartışmaktan korkmam ama tartışmanın sonu gelmediği için hem yoruyor hem geriyor beni o yüzden uzak duruyorum eskisi gibi tartışmalara atlamıyorum,dışardan sakin sakin takip ediyorum konuları:p

Kurduğum cümle üzerine alıntı yapıp sonrasında

"Tartışmayı bilmediğinizden olabilir mi? " diye sorarsanız üzerime alınmam normal.

''tartışmaktan korkan insan'' tartışmalardan uzak duran , tartışmaktan çekinen
olarak genişleteyim o halde.

Tamam işte cevabını veriyorum sana, forum üyeleri tartışmayı bilmeyen insanlarla neden tartışma ortamına girsin, hakaret yemek için mi?

siyasi konular hakkında konuşmak gerekirse foruma hakim olan siyasi bir görüş var, diğer görüşlere hiç saygı gösterilmiyor, defalarca hakaret edildiğini gördüm, yetkili arkadaşlarda ses çıkarmıyor bu konuda. Tartışmaya girmeyen adama sen kalkıp şimdi neden benimle tartışmaya girmiyorsun diyemezsin, üstelik tartışmaktan korkuyor etiketini hiç yapıştıramazsın..

Tamam işte cevabını veriyorum sana, forum üyeleri tartışmayı bilmeyen insanlarla neden tartışma ortamına girsin, hakaret yemek için mi?

siyasi konular hakkında konuşmak gerekirse foruma hakim olan siyasi bir görüş var, diğer görüşlere hiç saygı gösterilmiyor, defalarca hakaret edildiğini gördüm, yetkili arkadaşlarda ses çıkarmıyor bu konuda. Tartışmaya girmeyen adama sen kalkıp şimdi neden benimle tartışmaya girmiyorsun diyemezsin, üstelik tartışmaktan korkuyor etiketini hiç yapıştıramazsın..

Bunun için forumda rapor et butonu mevcut.
Herkes düşüncelerinde özgürdür.

Evet bana göre o insanlar tartışmaktan korkuyor.
Madem ki savunduğun siyasi bir görüşün var o halde banlanana kadar savunacaksın.

Daha ben bu forumda kendi görüşümde birisine rastlamadım.
"Milli Görüş"lüyüm. Onca alaya onca hakarete karşın görüşümün arkasındayım.

inşallah bu konu siyasete dönmez.

Madem ki savunduğun siyasi bir görüşün var o halde banlanana kadar savunacaksın.

Gördüğüm kadarıyla forumda tartışmaktan korkan,çekinen bi arkadaş yok...Savun savun bi yere kadar iş kişisel hakarete varınca insanlar sessiz kalmayı tercih ediyor...

tartışmanında bir adabı vardır eğer hakaret boyutuna varıyorsa insan korku değilde onun seviyesine inmek istemediği için çeker kendini
ama adam gibi tartışmaya herzaman varım

kendi görüşümü sonuna kadar savunurum tartışmaktan korkmam ama genelde yazarak tartışılmaz yazarak tartışılarak bir sonuca varılamaz belki de bu yüzden çoğu arkadaşımız uzak duruyordur diye düşünüyorum.

Tartışmaktan korkmam, ama sözümü anlamayan insana da aynı şeyleri tekrar etmem,alıntı yapa yapa sayfaalrca yorum yapmam, tartışma hakarete ve kavgaya dönüyorsa uzatmam.Böylelikle karşı tarafın kavga isteği yarıda kalınca ben kazanmış sayarım kendimi:) Seviyemi düşürmektn hoşlanmam yani.

Benim tartışma anlayışım böyle, bilmiyorum kim hak verir kim vermez ama uzun uzadıya sayfalarca tartışma bana uymuyor

Korkuyorsa malumat yetersizliğindendir, başka açıklaması olmaz.​

Bunun için forumda rapor et butonu mevcut.
Herkes düşüncelerinde özgürdür.

Daha ben bu forumda kendi görüşümde birisine rastlamadım.
"Milli Görüş"lüyüm. Onca alaya onca hakarete karşın görüşümün arkasındayım.

1780890_10153879091630717_1853308672_n.jpg

Milli Görüsten biri kesinlikle böyle bir mesaj atmaz.
Lakin Milli görüsün % 99,90 i Ak partiye oy verir. % 0,10 u Saadet partisine.

% 0, 10 un icindemisin?

Tartışmaktan kaçarsam eğer bilinki karşımdaki kırılmasın, üzülmesin diye yoksa aksi taktirde sonuna kadar tartışırız yani sıkıntı yok :)

Geri