Tartışmak İlişkiyi Güçlendirir mi, Yıpratır mı?

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü
Bazen sonun başlangıcı olur. Hayaller söner, çıplak gerçek görünür.

Cizre'de arkadaşım zaten iğrenç bi yaşam sürüyorum bir de seninle uğraşamam diyerek telefonu yüzüne kapatıyo sevgilisinin.
Bence 10 numara hareket, evde elektrik yok seninle mi uğraşacak. sjznsjdh

tartısmak arkadaslık iliskisinde de ask iliskisinde de beni üzüyor. istemeden kırıyorum, kırılıyorum. (max 5 dk sürüyor ama olsun)

neden sevişmiyoruz diye
tartışıyorsa
ilişki bitmiştir zaten

Ufak tefek atışmalar , tartışmalar renk katacaktır . Fazlası yorar , sıkar , boğarr.. :m:

Tartışmadan ilişki mi olur ya ne sıkıcı ve banaaaal

Tartışmaların güçlendirdiği bir şeye henüz denk gelmedim.
Ben genelde kaçarım.

ne şekilde tartıştığına göre değişir bu durum ve biz tartışmayı beceremeyen bir toplumun ürünleri olduğumuzdan dolayı birçoğumuz için yıpratıcı bir hal alır.
o yüzden çok tartışmayın siz, baktınız beceremiyorsunuz hemen sarılın, barışın.

Zaman gectikce fazlaca tartismakta siradanlasiyor

Huzur namazda.

Belki yazmisimdir bu konuya
Tartisamadigin kisiyle ayrilirsin, tartisabildigin kisiyle degil. Bakin tartismak kavga etmek degil. Turk milleti olarak bizim tartisma kulturumuz yok.

Insanlarin saygi cercevesi dahilinde farkli goruslerde bulunmasi cok dogal. Kendi dusuncesi disinda hic bir gorusu kabul etmeyen, dedigim dedik caldigim duduk ve on yargili insanlarla zaten bir iliski yurumez. Bu insanlar da surekli ne bulsam da kavga cikartsam mantigiyla ilerliyor.

Halbuki, tartisabildigin kisiyle gelisirsin, orta yolu bulursun, tatliya baglarsin, mutlu olursun : ))

Neyi, nasıl tartıştığına bağlı bir durum. Tartışmaların sıklığı da önem kazanır bir süre sonra.
Bir atasözü der ki tartışarak sevişin, sevişerek tartışın.

Ben severim hırlaşmayı hırlaştıkça da severim ( var bi ayarsızlık )

Düzenli haftada bir kaç kez tartışırım.içim rahat etmez.
Yıprandık.

Geri