Tartışma bölümü amacına uygun mu ?

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Yooo, birkaç kişi vardı; ama sadece No Pasaran geldi aklıma. Vizyon derken belki ifade yanlışlığı olmuş olabilir. Arkadaşın hayıflandığı konuyla alakalı idi o. Yoksa diğer üyelere vizyonsuz üye demedim. Sizinki özelden özele akıl yürütme oluyor. Yanlış bağdaştırma yapmışsınız. O vizyonu yazarken de burdaki üyelerin vizyonu yok diye düşünmedim. Yanlış anlama olduysa özür dilerim yine de. Ayrıca buraya bir admin olarak değil ben olarak yazdım. Adminler fikir belirtemez mi, hatalı cümle kuramaz mı, mükemmel olmak mı zorundayız? Sizin düşündüğünüz gibi bir şey ima etmedim. Yine de af edersiniz o halde forum olarak hepinizden özür dilerim.
Neyse yanlış anlama için af edersiniz.

Adminler pek tabii fikir belirtebilir. Ama forumda bir rahatsızlık varsa bir konuda, bu konuda adminin tavrı rasyonel olmalı ve üyelere değil forum sistematiğine yönelmelidir özellikle bu bölüm kalitesi konusunda. Hoş yanlış anlaşıldım diyorsunuz, öyle olsun. Teşekkürler yaklaşımınız için.

Aklıma takıldı Yazayım dedim.
Deniliyor ki Tartışma konuları araştırılıp okunmadan geliniyor kalitesiz bir tartışma oluyor denildi yada bu ima edildi. Şimdi eğer ki Konu araştırma konusu ise buna tamam derim ama bana göre her insanın bir duruşu ve bir konu hakkında kendi öz düşüncesi olmalıdır. şayet bu tür konularda araştırıp önümüze getiriyorsanız buna ben düşünce hırsızlıgı derim. örneğin '' Sevmek '' böyle bir konuyu araştırıp başkasının düşüncelerinden ortaya bir ezber çıkarırsanız siz bir birey değil hazırcısınızdır. Araştırmaktan ziyade bir duruş ve inanış ortaya koyuyorsan bu seni bir birey yapar haklı yada haksız ..

edit: öyle içimde kalmasın dedim (:

Bence suan açtığın konu çok kalitesiz ve burdaki konu ve konudaki yorumlara saygısızlık. Bunu değerlendirmek sana mi yoksa admin uyarısına mi kalmış ?

Bence suan açtığın konu çok kalitesiz ve burdaki konu ve konudaki yorumlara saygısızlık. Bunu değerlendirmek sana mi yoksa admin uyarısına mi kalmış ?

oda senin görüşün, ben kendi düşüncemi dile getirdim nasıl burda sevgilini neye göre seçiyosun diye konu açılabiliyosa bende böyle bir konu açabilirim , burdaki konu ve konulara geilrsek bence bir kısmı çok gereksiz ve bölümün amacına uygun değil, saygısızlık değil fikrimi belirtiyorum kaldı ki bir çok kişide benimle aynı görüşte, geriside senin kalitene kalmış.

Ben sen haksızsin demiyorum. Sadece bu konuyu adminlere iletirsen belki onlar gereken yazıyı yazar. Ve herkes tartışmak istediği konuyu rahatça paylaşıp bir şeyler kavrayabilr bu özgürlükleri var. Zaten konuyu ve yorumu kalitesiz buluyorsun tartışma veya aldırış etme hani düşünceye ve emeğe saygı aslında biraz. Neticede adminin uyarısı daha kalıcı ve etkili olur. Seninki ni lakayt buldum

Ben sen haksızsin demiyorum. Sadece bu konuyu adminlere iletirsen belki onlar gereken yazıyı yazar. Ve herkes tartışmak istediği konuyu rahatça paylaşıp bir şeyler kavrayabilr bu özgürlükleri var. Zaten konuyu ve yorumu kalitesiz buluyorsun tartışma veya aldırış etme hani düşünceye ve emeğe saygı aslında biraz. Neticede adminin uyarısı daha kalıcı ve etkili olur. Seninki ni lakayt buldum

adminlere söylemediğimi mi sanıyosun ? bişey değişmeyince burdan daha tepkisel olması için konu açtım , ayrıca buda bir nevi tartışma konusu, herkes tartışmak istediği konuyu açabilir ama tartışılabilecek konuyu açabilir bu bölüme, gidip göreceli şeyleri sormak değil tartışma, ve bana hitap ederek konuşmayıda devam ettirme istersen admine söyle sıkıntın varsa onun uyarısı daha etkili olur, burada bir konuyu tartışıyoruz benim tavrımı değil.

Muhatabım sensin tabiki sana konuşurum. Ben adminlerle konuştuğunu bilemem çünkü belirtmedin. O yüzden seni yargılamaktan vaz geçtim :)

Geri