Tarkan - Geççek

Konu sahibi son olarak 438 gün önce görüldü
Onun adi geşcek.

Yaa şarkının sözleri, klibi falan umut dolu. Güzel düşünülmüş ama ben bi an İsmail YK dinliyorum sandım jdşdkdş
Tarkan kalitesi değil kesinlikle.
İyi aman, kulağımıza çalar bi yerlerde, 2 çiftetelli gibi oynarız arada jdidkd

Şu sıralar “malum” sanatçılar Kalcak şarkısını yazmak için odalarına kapanmış harıl harıl çalışıyorlardır. Bakalım bu şeref kime nail olacak? Yavuz Bingöl’e mi? Orhan Gencebay’a mı? Yoksa sürpriz ata mı? Pazartesi dinleriz diye düşünüyorum.

Şu sıralar “malum” sanatçılar Kalcak şarkısını yazmak için odalarına kapanmış harıl harıl çalışıyorlardır. Bakalım bu şeref kime nail olacak? Yavuz Bingöl’e mi? Orhan Gencebay’a mı? Yoksa sürpriz ata mı? Pazartesi dinleriz diye düşünüyorum.
uğur ışıldak - 1.15 handikaplı

"İncitanem" kendine ne yapmış öyle botoksları çok itici ya hu sanatsal yorumlayamıyorum.

Offf su populist yaklasimlariniz hic vizyonel degil .Hele bazilari var..yaka silktiriyorlar.Az özgün olun ya.
Sarki bq gibi arkadaslar.
Nesine begenelim?

Tavukları pişirmem şarkısına bayılan toplum bu tarz şarkılara laf ediyor...
Seviye bu adam ne yapsın.

• Kalp Gözler
Tepkiler: 0
uğur ışıldak - 1.15 handikaplı
Bu gece kimileri için epey uzun geçeceğe benziyor. Yani hiç belli olmaz, Demet Akalın, Murat Boz vs. tipler bile bir “acaba?” diyorlardır.

Payitaht’ın senaristleri nasıl yapsak da Abdülhamid’e bu şarkıya cevaben bir monolog yazsak falan diye düşünüyor olabilir. Öyle acayip bir iklimde girdi hayatımıza bu şarkı.

ceceli'den bir şarkı bekliyorum ben

konuya hayran yorumu yapanların listesini edevletten bildirmek için rtürk kararını bekliyorum.......

oh oh zilleri takıp oynıcaz o zamoan
tarkana sorsalar
o da karma derdi

niki götünde
sen halen kıvranıyormusun lan

Geri