Tarkan - Geççek

Konu sahibi son olarak 437 gün önce görüldü
evet arkadaşlar megastarımız, canımız tarkan'ımız ülke olarak zor günleri atlatalım diye bize bu şarkıyı armağan etti... etmese de olurdu ama adam incelik etmiş, üzmeyelim. zilleri takıp oynayacağız ama güzellikten mi delirdiğimizden mi orası hepimize sürpriz.
bir sonraki şarkısının ''silivri soğuktur'' olmaması dileğiyle.

2 haftadır pusudaydin sonuçta muradına erdin
ben 9 olmadan dinledim bir kısmını, heykırlı arkadaşlar sağ olsun ama halkımıza inmek adına tarkan kendi kanalına atana kadar bekledim... yine bi yüce gönüllülük.

Allah seni bildiği gibi yapsın Sjsjsj

Meğer Tarkan ı hiç tanıyamamışız ne zaman iyi bişey beklesek dibi görüyoruz

halkı kin ve düşmanlığa sevk ediyor. yarın yasaklanır.
yapmadıkları şey değil çünkü.

görüldüğü üzere tarkan klipte kendini anarşist bir heykir olarak kurgulamış
içinden geçtiğimiz bu sancılı, krizli ve her yurttaşın umutsuzluga kapıldığı dönemin şarkı sözlerine de yansıtarak "geççeğini" belirterek umut ışığının, halen sönmediği mesajını vermiş.
biz senden razıyız halkın sanatçısı, ağzına sağlık....

Kin ve düşmanlık mı.?

Youtube koduyla eklenti üzerinden izlenen videolarda reklam çıkmıyor ya öyle hoş oluyor ki :D

forum kankilerim, bu şarkıyı atlatmak için sizi karma albümü dinleme terapimize davet ediyorum... sjhsjhs.
hep birlikte atlatacağız bu günü.

ben sarkiyi sevdim. normal sarkilari disinda, bu gunlere ve duruma uygun ayri, moral veren bir sarki yapmis iste. guzel olmus.

2.ye dinlemeyeceğim bir şarkı yapmış. Ben toplumsal mesaj vs. istemiyorum, bildiğimiz Tarkan şarkısı dinlemek istiyorum. Hayatımızdaki her şey politikayla zaten iç içe ve hayatımızın her alanını da kuşatmış durumda.
Bari 3-5 dakikalık şarkılarda uzaklaşalım şu lanet politik konulardan.

kainat liderimiz dislike atmıştır, şarkıda hiç güzel değil.

ben sey gibi goruyorum; ismail yk'nin her doneme uygun sarki piyasaya cikarmasi gibi. facebook'un populer oldugu donemler facebook sarkisini cikarmak gibi

yalnız fark ettim de ülkede büyük ilerleme var, ajdar'ı eleştirirdik artık tarkan'ı eleştiriyoruz... bu da önemli bir ilerleme.

Geri