Tarkan - Geççek

Konu sahibi son olarak 445 gün önce görüldü
begenmemezlik yapmayin be. guzel olmus iste. hicte amatorce degil. tamda tarkan'in tarzinda. mesaj da verilmis. galiba bu konuya da cok yazmaya basladim suan. ben kactim :d

• Üzgün
Tepkiler: W
Oooo Tarkan'cım bildiğin bize marş yapmış.. canım Tarkan. Seni gidi fındık kıran.. yılanı deliğinden çıkaran

@need bi şarkı patlat o zaman karma albümünden, 1 ay seni överim her gün. hadi bakalım ne kadar halkın sesisin!

yine sanattan anlamayan bir takım avam grubuna dahil insanların yersiz yorumlarına maruz kaldık...

size cuppa bile fazla. gidin demet akalın dinleyin.

@need seyi soyle.. ayda yilda bir olsa daaa muhakkakk araaaa azicik zamaninda ayir daaaa. Evet bunu.

kusura bakmasın ama Tarkancım pazarlamacı mantığıyla parça yapmışsın.Youtube da 1'er dakikalık pozitif enerji yüklemeye çalışan çakma ruh bilimciler gibi

halkımdan izin aldım şuan tatildeyim. :D
sen de bi kere şarkı yarışmasında birinci oldun ya şımardın iyice, meşgul etme konuyu. zaten senden güzel sesler vardı, sen zeki müren'in kaydını atmıştın.
bye.

millet ittifakının adayı tarkan

jjsjs yorumlara şarkıdan daha fazla güldüm kdkd şarkı çok gülünç, olsun bu zor günlerde yüzümüzü güldürdü...
bu adam doksanları da yaşadı neden böyle... olmamış baba... adamlar-utanmazsan unutmam dinlemeni tavsiye ederim. ari barokas-lafıma gücenme de fena değildir... lütfen tarkan... bu tarzı araştırmanı öneririm...

Tarkana laf etmeyin ya, elinin değdiği yeri güzelleştirir o, sesiyle de öyle...... bayıldığım biri..

Ben en cok bu şarkısını seviyorum

Hepsi senin mi dedikten sonra derin bir "ısss" cekiyor.. yani ben ı ve s harflerini duyuyorum....

tarkan'ın en komplike şarkısı söz, müzik, klip, aranje, kır zincirlerini'dir.

o şarkıyı bugün çıkarsa kır zincirlerini proletarya demek istiyor deyip onu da siyasallaştırırlardı bence.

Geri