Tarihi Kişilerin Son Nefeslerini Verirken Söylemiş Olduğu O Manidar Sözler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
1- "Hiç küskün değilim. Hiçbir kırgınlığım yok..." Adnan Menderes

dvsthumb.php

2- "Ben görevimi burada bitiriyorum..." Albert Einstein

dvsthumb.php

3- "Cesedimi Rusların eline asla vermemelisiniz, beni Moskova’da heykel yaparlar..." Adolf Hitler

dvsthumb.php

Resim: Hitlerin göründüğü son fotoğrafı

4- "Beni göğsümden vurun..." Benito Mussolini

dvsthumb.php

5- "Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm...!" Deniz Gezmiş

dvsthumb.php

6- ​"Vur beni korkak! Yalnızca bir adam öldürmüş olacaksın... " Ernesto Che Guevara

dvsthumb.php

Che'nin ölmeden önceki son fotoğrafı

7- "Biraz daha ışık..." Johann Wolfgang von Goethe

dvsthumb.php

8- "Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur...!" Hz. Mevlana

dvsthumb.php

9- "Kimse bana inanmayacağı için, gördüklerimin yarısını bile anlatmadım..." Marco Polo

dvsthumb.php

10- "Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz? " Muammer Kaddafi

dvsthumb.php

11- "Demek böyle ölünürmüş..." Necip Fazıl Kısakürek

dvsthumb.php

12- "Siyah bir ışık görüyorum..." Victor Hugo

dvsthumb.php

13- "Ya duvar kâğıdı gidiyor ya da ben..." Oscar Wilde

dvsthumb.php

14- "Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin..." Nikolay Gogol

dvsthumb.php

15- "Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum..." Wolfgang Amadeus Mozart

dvsthumb.php

16- "Komedi bitti..." Ludwig van Beethoven

dvsthumb.php

Hava soğudu. Kaloriferi açın. -Alparslan Türkeş-

turkes-alparslan-2.jpg

Meşhur kimyager Lavoisier idama mahkum edilir. Kendisi son dileği olarak matematikçi arkadaşı lagrange'i çağırır ve şöyle der; "kellem giyotinden sepete düştüğünde gözlerime bak; eğer iki kere kırpıyorsam, insan kafası kesildikten sonra bir süre daha beyninin düşünmekte olduğunu anlarsınız."

lavoisier’nin kafası kesildikten sonra sepete düşer ve gülerek iki kere göz kırpar.

8- "Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur...!" Hz. Mevlana

tüylerim diken diken oldu .

Sokrates ise gülüm Antonyo'ya 1 adet tavuk borcumuz var onu ver unutma arkamızdan sövmesinler dediydi en yakın ahbabına.

Vay be. İşte filozof olunca böyle ince düşünceli oluyorsun.

Aleykümselam.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Böyle bir şey yok, yalan bu. Mustafa Kemal gece vakti vefat etti ve o sırada doktorları yanında değildi. Çünkü kendisini iyileştiremedikleri için doktorları gece vakti kovmuştu. Doktorlar korkudan sabah saat 9:30 sularına kadar odaya giremediler. Nihayet odaya girebildiklerinde öldüğünü görünce, yine korkudan ve başlarına bela almamak için henüz öldü diye gösterdiler. Saati 9:05 e cektiler ve her yıl merasime de uygun hale getirdiler. Bu husus yine kendi doktorundan nakil olmuştur, kendisi anlatmıştır. Şuan doktorun ismini hatırlayamadım. Mustafa Kemal son dönemlerinde Yahudilerin kendisini öldüreceğini biliyordu (uzun konu) ve onların tıp alanındaki geniş kadro ve örgütlenmelerini çok iyi biliyordu. Yahudiler en büyük suikastleri tıp yoluyla yaparlar. Beni Türk doktorlarına emanet edin sözünün sırrı budur. Yani ölürken son sözünü duyabilecek kimse yoktu yanında.

Böyle bir şey yok, yalan bu. Mustafa Kemal gece vakti vefat etti ve o sırada doktorları yanında değildi. Çünkü kendisini iyileştiremedikleri için doktorları gece vakti kovmuştu. Doktorlar korkudan sabah saat 9:30 sularına kadar odaya giremediler. Nihayet odaya girebildiklerinde öldüğünü görünce, yine korkudan ve başlarına bela almamak için henüz öldü diye gösterdiler. Saati 9:05 e cektiler ve her yıl merasime de uygun hale getirdiler. Bu husus yine kendi doktorundan nakil olmuştur, kendisi anlatmıştır. Şuan doktorun ismini hatırlayamadım. Mustafa Kemal son dönemlerinde Yahudilerin kendisini öldüreceğini biliyordu (uzun konu) ve onların tıp alanındaki geniş kadro ve örgütlenmelerini çok iyi biliyordu. Yahudiler en büyük suikastleri tıp yoluyla yaparlar. Beni Türk doktorlarına emanet edin sözünün sırrı budur. Yani ölürken son sözünü duyabilecek kimse yoktu yanında.

Tarihi böyle arkadaşlar gibi Fesliden öğrenince ister istemez pusula şaşıyor..

Sinan Meydan güvenilir ve dürüst ayrıca diplomalı bir tarihçidir.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/sinan-meydan/ataturkun-olumu-ve-cenaze-toreni-11-kasim-5442612/

Kısacası, Nicomedia doğru söylüyor.

Doktoru M.Kemal diye anımsıyorum.
Hatta siroz hastalığının ilerlemesi üzerine doktor Fijense ve Neşet Ömer hazır halde beklerken doktor M.Kamil almış.
Ölümünde ise çenesini yine M.Kemal bağlamış.
Yahudilerin kendisini öldürme korkusu dışında bazı kaynaklar; zehir verildi bazı kaynaklar İsmet İnönü zehirledi diyor Nasurullah.
Sence?

Son düzenleme:
Doktorlarından biri öldürdü Alaz. Ismet Inonu konudan uzaktir ve daha sonra kendisine her sey tehdit amacli söylenmiştir. Mustafa Kemal'e ne yaptık, sana ne yaparız denmiş ve Yahudi siyonistler kendisini iyice etki alanlarına almıştır. Kaldı ki Ismet Inonu icin fark eden bir sey yoktur. Kendisi bir Ermeni'dir ve Turk-Islam davasiyla alakasi yoktur. Agop Dilacar da bildiginiz uzere bir Ermenidir ve Mustafa Kemal onu TDK nin basina gecirmistir. Ismet Inonu ile Agop Dilacar, Avrupai dillerden binlerce kelimeyi alip Turk diline zehir katmislardir. Adalarimizi ve batı trakyayi Yunanistana teslim etmistir. Kisa bir sure sonra da kendi karisini Yunan basbakaninin koluna takip fotoğraflar cektirmistir. Nasil doktuysek denize artik...

Ek olarak... Ismet Inonunun zehir enjekte etme ihtimali sıfır, imkânsız. Bunu Yahudi kanı taşımayan birine asla yaptırmaz Yahudiler. Kendi içlerindeki kültürü iyi analiz etmek gerekir.

Geri