Aze
Altın Üye
-
-
-
-
-
1- "Hiç küskün değilim. Hiçbir kırgınlığım yok..." Adnan Menderes
2- "Ben görevimi burada bitiriyorum..." Albert Einstein
3- "Cesedimi Rusların eline asla vermemelisiniz, beni Moskova’da heykel yaparlar..." Adolf Hitler
Resim: Hitlerin göründüğü son fotoğrafı
4- "Beni göğsümden vurun..." Benito Mussolini
5- "Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm...!" Deniz Gezmiş
6- "Vur beni korkak! Yalnızca bir adam öldürmüş olacaksın... " Ernesto Che Guevara
Che'nin ölmeden önceki son fotoğrafı
7- "Biraz daha ışık..." Johann Wolfgang von Goethe
8- "Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur...!" Hz. Mevlana
9- "Kimse bana inanmayacağı için, gördüklerimin yarısını bile anlatmadım..." Marco Polo
10- "Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz? " Muammer Kaddafi
11- "Demek böyle ölünürmüş..." Necip Fazıl Kısakürek
12- "Siyah bir ışık görüyorum..." Victor Hugo
13- "Ya duvar kâğıdı gidiyor ya da ben..." Oscar Wilde
14- "Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin..." Nikolay Gogol
15- "Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum..." Wolfgang Amadeus Mozart
16- "Komedi bitti..." Ludwig van Beethoven
2- "Ben görevimi burada bitiriyorum..." Albert Einstein
3- "Cesedimi Rusların eline asla vermemelisiniz, beni Moskova’da heykel yaparlar..." Adolf Hitler
Resim: Hitlerin göründüğü son fotoğrafı
4- "Beni göğsümden vurun..." Benito Mussolini
5- "Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm...!" Deniz Gezmiş
6- "Vur beni korkak! Yalnızca bir adam öldürmüş olacaksın... " Ernesto Che Guevara
Che'nin ölmeden önceki son fotoğrafı
7- "Biraz daha ışık..." Johann Wolfgang von Goethe
8- "Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur...!" Hz. Mevlana
9- "Kimse bana inanmayacağı için, gördüklerimin yarısını bile anlatmadım..." Marco Polo
10- "Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz? " Muammer Kaddafi
11- "Demek böyle ölünürmüş..." Necip Fazıl Kısakürek
12- "Siyah bir ışık görüyorum..." Victor Hugo
13- "Ya duvar kâğıdı gidiyor ya da ben..." Oscar Wilde
14- "Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin..." Nikolay Gogol
15- "Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum..." Wolfgang Amadeus Mozart
16- "Komedi bitti..." Ludwig van Beethoven