Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuyu teyit açısından buraya taşıdım aslında.
Şimdi şöyle, eğer tarayıcıyla giriş yaptığınızda da aynı sorun olsaydı sorun direkt bizden diyebilirdim. Ancak Tapatalk'a ait bir uygulama, belki de onlar arkaplanda başka bir şey yapıyordur. Taş çatlasın, hatta abartalım iyice 1 GB yesin forum. 5 GB gibi bir veriye ulasmamizin imkani yok. Çünkü burdan 5 GB indirebileceğin bir şey yok. Bizim direkt veritabanı 5 GB falan zaten.
Dolayısıyla bi tapatalk'a bakmak lazım napıyor. Bu sorun Android'den ya da Tapatalk android uygulaması yüzünden bile olabilir, bir şey diyemiyorum.
Yıllardır tapa kullanırım daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım , müşteri hizmetlerine kadar aradım böyle böyle bir durum var bilgilendirebilirmisiniz diye , gerçi eveleyip geveleyip sonunda saçma bi bitiriş yaptı ama olsun.
Velhasıl böyle bi deneme sonucu ortaya çıkan buydu , bencede oldukça ilginç kurcalamak gerekiyor.
Emsal bekliyoruz var ise eğer.
Yönetim olarak cevabımız ektedir ve bizede olsun demeni bekliyoruz:
https://www.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
Ben anlamam arkadaşım çikotaytlar ve fişneli meybuz istiyorum yoksa neler yapacağımı tahmin bile edemezsiniz.
Sonrası
Öncesi
Arkadaşım meybuz dedigin kolalı olur! Bu konu kırmızı çizgimdir ve tartışmaya kapalıdır.
Yani bakıyorum bir yanda az kullanımlar var internet üzerinde diğer yanda da bir tane arkadaş (https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/ios-app-enormous-mobile-data-usage-t36964.html) şurda Tapatalk arkada çalişiyor, işte kullanır o kadar v.s demiş 1.5 cigolayt'a iyi demiş. Ancak sürekli 45 mb indirmesi de garip. Neden hep aynı? Ben PC/Browser üzerinden takip ediyorum mesela 1 mb'yi aştiği çok az oluyor sayfaların. :/
Arkadaslar teknik olarak 4-5 gb veri yemesi IMKANSIZ 24 saat acik tutup sayfalarda her saniye gezseniz yine boyle bisey olamaz.
Biraz mantik lutfen, akiskan veri yok video vs. yok sabah aksam oyun oynayanlar yemiyor bu kadar veri.