Tapetalk mobil verileri hakkında

Konu sahibi son olarak 782 gün önce görüldü
Dün internet mobil verilerimi kontrol ettiğimde 2 saatlik zaman diliminde 2.5 Gb internetin forum tarafından yutulduğunu gördüm şok oldum.
Yıllardır kullanırım hatta forumsaldada baya bir kullanmıştum lakin bu kadar veri harcamıyordu.
Forumu tapetalktan takipten düşürdüm. Başka forumlarda denedim sorun yok.
Bu kadar net yemesi doğal mı?
Bu sorunu yaşayan başka kimse varmı?

Konunuzu Serbest Kürsü'ye taşıdım. Eğer böyle bir sorun yaşayan başkaları da varsa bunun hakkında bir şeyler yapmayı deneyelim. Yalnız, sanıyorum ki yüklenen resimler, açtığınız videolar buna sebep oldu. Çünkü size herhangi bir şekilde 2.5 GB indirtecek bir şeyimiz yok. Resimlerimiz hep kB. Kaldı ki bunu yaşayan başkaları olsa ForumSal'dan gelen üyeler şu anda bizi şeytan taşlar gibi taşlıyordu buna eminim.

Siz yine de Tapatalk'ta kullandığınız diğer forumlara ya da açtığınız şeylere dikkat edin.

Tapatalk kullandığım 1 olgu fakat hiç ne tüketiyor bakmadım.

Konuyu tekrar irdeleyelim.

Qasem Beyfendi konuyu açınca "Aa nasıl olur, ben hep Tapatalk kullanırım ve hiç böyle bir şey yaşamadım." demiştim.

16 Çekomastik internetim bitmiş idi, genelde pek vidyo filan izlemem. Buraya yormadım. Birkaç saat önce 5 Çekomastik internet kazandım Vodafone'den, şıp diye bitti. Sadece Tapatalk kullandım, IRC'ye girdim.

Kardeşim siz operatörnernen ortak mı çalışıyorsunuz yaaa?

Hemen etiket yapalım. Alper siLex @X -ya etiketlenmiyorsun bari İKS yap pls.-

Çekomastiklerimiz çabuk geri verin...
720cfc49a373d29079d701cec198dbb4.gif

Vurguncular lale sinemasında

Batırdınız bizi admin kimse iban aticam

Ben VIP TAPATALK kullanıcısıyım ya senelerdir, benim Çekomastiklerimi de mi hüp yapıyorsunuz?

Forumsal'da böyle 1 sorun yaşamış mıydık? Hayır. Peki IRC'ye geçtiğimizde IRC yönetimi biz yeni gelen azaların sorunlarına ne dediler?

Yok dediler, mümkün değil dediler...

IRC o kadar Çekomastik yemez dediler.

Peki biz, Sn. X Bey'in dediği gibi kendi birtakım uygulamarımıza mı bakmalıyız? Yani Forumsalcılar ne yaptığını bilmez mi?

Geçen konuşmasında siLex Bey, tema ve forumun sorunsuz ve en nominal düzeyde çalıştığını deklare etmişti...

Forumsalcılara söz hakkı tanınmamaktadır.

Forumsalcıların Çekomastikleri hiç uğruna bitmektedir.

IRC buna gülüyor olmalı...

Sahneye biz çıkınca acaba ne yapacaklar?

9df5c054103af225a4eff4c72f8eb6d8.gif

Ayni sorunu bende yaşadim ve akabinde tapayi silmek mecburiyetinde kaldim

3 gunde 4 gb gibi sayko bi veri harcamasi olmus bunlarin 500 mb oyun vs ait geri kalan hepsi tapatalk verisi :/

https://imgyukle.com/i/omCyqt

Kaldirilmiş kullanicilar ve uygulamalar kismindaki veri harcamasinin 4 gbsi 3 gunde gerceklesti.

Tapayi sildikten ve tarayiciyla giris yapmaya basladiktan sonra normale donebildi.

Ayni sorunu yasayan baska uyeler varsa onlarda yazabilirler teyit acisindan.

https://imgyukle.com/i/omCyqt

Kaldirilmiş kullanicilar ve uygulamalar kismindaki veri harcamasinin 4 gbsi 3 gunde gerceklesti.

Tapayi sildikten ve tarayiciyla giris yapmaya basladiktan sonra normale donebildi.

Ayni sorunu yasayan baska uyeler varsa onlarda yazabilirler teyit acisindan.

Bu konuyu teyit açısından buraya taşıdım aslında.
Şimdi şöyle, eğer tarayıcıyla giriş yaptığınızda da aynı sorun olsaydı sorun direkt bizden diyebilirdim. Ancak Tapatalk'a ait bir uygulama, belki de onlar arkaplanda başka bir şey yapıyordur. Taş çatlasın, hatta abartalım iyice 1 GB yesin forum. 5 GB gibi bir veriye ulasmamizin imkani yok. Çünkü burdan 5 GB indirebileceğin bir şey yok. Bizim direkt veritabanı 5 GB falan zaten.

Dolayısıyla bi tapatalk'a bakmak lazım napıyor. Bu sorun Android'den ya da Tapatalk android uygulaması yüzünden bile olabilir, bir şey diyemiyorum.

Tapatalk ve safari aynı anda gün içinde sürekli aktif tarihte var abone oldugunuz konu sayılarını takip ettiginiz diger siteleride kontrol edermisiniz arkdaşlar?

Safari kullanmıyorum...

Tapatalk ile 1 IRC'ye bir de Michael Jackson forumuna bağlıyım ona da uzun süredir girmiyorum...

Hala net bir şekilde cevap alamadık...

Yarın Düşünüyorum ki Varım mı, Düşünin yani N'olurki? mi öyle olan bir konu var yani şu an kafam güzel, o konuyu siz biliyorsunuz, o konuda IRC tarihinin görmedi uzunlukta bir post atacağım ve Forumsalcıların Çekomastikleri yerde kalmayacak!
a51567430b5e6f7b0b1c355d837bbb25.jpg

Geri