Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tapatalk kullanmadiginiz için anlamadiniz paylasimi kilitleyebilirsiniz
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz önce de yazdım ama.gorulmedi galiba
Burada açtığım veya yorum yaptığım b
Konuların bildirimleri abonelik sayfasına düşmüyor
Bildirmlerim açık burayla.alakali bir.problem diğer sitelerden gelen bildirimleri abonelikler kısmında görebiliyorum ama burada olmuyor
Tapatalk'ı uzun bir süre kullandım. Bildirim alabilmek için kullanmaya devam ediyorum. Yalnız paylaşımınız için sorularınıza cevap vermek için girdim, soru değil de bilgi yazısı gördüm. "Takibe aldıysam benim rızam dışındadır, bilginize." gibi. Bunu anlatmaya çalıştım.
Açtığınız konulara yapılan yorumlar, TapaTalk'ta bildirim olarak gelmiyor. Ancak konuya abonelik yaparsanız sanıyorum bu şekilde bildirim alabilirsiniz. Bildirim alamıyorsanız bile, abone olduğunuz konuları gösteren menüden gelen cevapları görebilirsiniz.
Eğer konuyla ilgili alıntı veya beğeni geldiğinde ileti alamadığınızdan bahsediyorsanız; Ayarlar > Bildirimler menüsünden gerekli seçenekleri işaretlerseniz bildirim gelecektir.
tapatalk ücretli olmuş bu arada. bedava versiyonunda konu aralarında reklam çıkıyor. sizde de öyle mi?
Minnak reklamdan bişi olmaz ya. Arada cıbıldak hatunlar görünüyor ama ben gözümü kapatıyom hacı
Bildirmlerim açık burayla.alakali bir.problem diğer sitelerden gelen bildirimleri abonelikler kısmında görebiliyorum ama burada olmuyor
Ben de foruma girip.cvblananlara bakiyirum mecburen bildirimler hep.bos.gozukuyor