Tapatalk Otomatik Takibe Alma ve Bildirim Sorunu

Konu sahibi son olarak 2926 gün önce görüldü
Uzun süredir şundan veryansın ediyorum nedenini anlamakta zorlanıyorum
Kimin paylaşımını begensem ,alıntı yapsam bı bakıyorum takibe almışım
Nasıl iştir anlamadım ne kadar takip etme meraklısı bu Tapatalk illaki takiple diyor
Bugünlerde takibe aldıklarım varsa benim dışımda gelişmiştir
Bilginize

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süredir şundan veryansın ediyorum nedenini anlamakta zorlanıyorum
Kimin paylaşımını begensem ,alıntı yapsam bı bakıyorum takibe almışım
Nasıl iştir anlamadım ne kadar takip etme meraklısı bu Tapatalk illaki takiple diyor
Bugünlerde takibe aldıklarım varsa benim dışımda gelişmiştir
Bilginize

Soru Cevap bölümüne açtığınız bu başlık altında bir soru göremedim. Konuyla ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı?

Soru Cevap bölümüne açtığınız bu başlık altında bir soru göremedim. Konuyla ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı?
Tapatalk kullanmadiginiz için anlamadiniz paylasimi kilitleyebilirsiniz

Evet bu bir sorun Tapa'da. Ayarlar kısmından düzeltilebildiğini duymuştum, öğrenebilirsem yardımcı olurum size de, aynı dertten muzdaribim aslında.

zümrüdü anka

Tapatalk'da bir uyeden alinti yaptiginiz zaman olur bu durum. Mesajinizi yazarken en sagda turuncu zil gibi bir simge goreceksiniz. Onu kapali duruma getirip mesajinizi o sekilde gonderiniz.

Fernando Hanımefendinin dediği o değil, alıntı yaparken değil, bir konuya mesaj yazdığında yahut birinin mesajını beğendiğin zaman otomatik olarak konu ve kişiyi takibe alıyor Tapa, en azından bizim versiyonlar için bu böyle :D

Evet bu bir sorun Tapa'da. Ayarlar kısmından düzeltilebildiğini duymuştum, öğrenebilirsem yardımcı olurum size de, aynı dertten muzdaribim aslında.

zümrüdü anka
Ben öğrendim otomatik izleme diye bir yer var ordan bütün siklari kaldırın öyle duzeliyormus

Tskler ben sorunun kaynağını çözdüm

tapatalk ücretli olmuş bu arada. bedava versiyonunda konu aralarında reklam çıkıyor. sizde de öyle mi?

Aslında şimdi aklıma geldi günlerdir dikkatimi çekiyor
Benim açtığım veya yorum yaptığım paylaşımlar bildirim olarak gelmiyor
Ana sayfaya düşüyor siteye girip baktığım da da cvblanan kısmında goruyor ama ana sayfamdaki abonelikler kısmında bu forumun bildirimleri düşmüyor neden olabilir?
Soru biraz karışık ama en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştım

Fernando Hanımefendinin dediği o değil, alıntı yaparken değil, bir konuya mesaj yazdığında yahut birinin mesajını beğendiğin zaman otomatik olarak konu ve kişiyi takibe alıyor Tapa, en azından bizim versiyonlar için bu böyle :D

beni de takibe alıp sonra bırakmışsın :D

yılların VIP'iyiz
shades_smile.gif

Bende şimdiye kadar çoğu kişiyi kendi isteğim dışında takibe aldım ama artık bitti
Otomatik takip siklarini kaldirdim

Vip hakkında hiç bir bilgim yok sürekli görüyorum nasıl bir şey o

uygulamaya para verirsen vip oluyorsun reklam görmüyorsun da başka ne işe yarıyor bilmiyorum. önceden ücretli uygulamaydı o zaman satın almıştım, şimdi vip aylık satıyorlar heralde

epey varmış ben zamanında 2 dolara tapatalk pro satın almıştım, proyu kaldırdılar tek uygulama haline getirdiler, para verip alanlara ayıp olmasın diye de vip yaptılar

Geri