Tanrı var mı ? Yok mu ?

Konu sahibi son olarak 783 gün önce görüldü
Madem her konuyu Dini bir mesele olarak gündeme taşımayı başarıyorsunuz, Öncelikle BAŞLAYACAĞIM YAZI DİZİSİ ÖNCESİ KAFANIZDAKİ NETLİKLERİ BİLMEK İSTİYORUM...

Kimseden açıklama istemiyorum.

Kimseden soruda beklemiyorum.

Bu başlık Altında sadece tek kelimeye otaklanacağım var veya yok... Gerisin okumayacağım , Dikkate bile almayacağım. Konuşulacak şeyleri yavaş yavaş zaten yeni başlıklarla konuşacağız...

Düşünceniz ne kadar net nekadar samimisiniz önce onu görelim. Sonra bana yok diyenler varlığı üzerine , var diyenlerde Yokluğu üzerine edebiyat yapmasın...

Çünkü inşallah kelimesini bile Dini suistimal diye özelime hakaretler yağdıran bir forumdayız...

Açık ve net... Tanrı veya Allah Artık hitabınız her nasıl ise....Var mı Yokmu ?

İlk cevap benden ;

Var...

• Beğen
Tepkiler: 0
Bu konu tartışma konusu bile olamaz, Tövbe yarabbim.. Tabi ki Var!!

Detayları sonra konuşuruz, Sonra edebiyat yaparsınız...
Şuan sadece zihin dünyanızdaki netlik benim için önemli...
Var yada yok...
Net...

hocam diyor ki sevgili dostum
şu konuya bir atlantis gömün
biraz sonra başlayacağım ben
konuşmamı hazırlıyorum
bunun için sıra senin
dökül bakalım dostum
kadim dünya tanrılarından neler var elimizde?

insanlar küçükken var
büyüdüklerinde biraz var
yaşlanınca küçükken olduğu gibi var.

Ne Hallere Düştük. Sorgulanacakken Sorguluyoruz Affet Allah'im.

• Beğen
Tepkiler: 0
@Qasem yeteneksiz oldugunu biliyordum da.Bu kadarini bilmiyordum arkadas.

Var mi yok mu diye soruyorsun ama, verilen cevaplarin yorumunu kabul etmiyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
Amac istatik tutmaksa anket bölümüne acaydin.

@Serasker beyden bir yorum bekliyorum açıkçası. Son zamanlarda gençler ateist olmaya başladı.

E var tabi. Yok diyenlere soruyorum, o buraya "yok" yazarken kullandığın (mobil forumculuk) telefon kendiliğinden mi oldu, bir üreticisi var.

Telefon bile kendiliginden olmazsa bu evren nasıl oldu yaratan olmadan?

(Anaokulu duzeyinde teist ispat argümanı. Şimdiye kadar çalışmadığı ortamı görmedim. Çil yavrusu gibi dağıtır ateistleri)

Bilmiyorum vallahi. Doğrusu ne görmüşlüğüm ne de beraber olduğum var. Yanıma hele hiç uğramadı.

Geri