Skipper
Üye
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- forumkalemi.com
Madem her konuyu Dini bir mesele olarak gündeme taşımayı başarıyorsunuz, Öncelikle BAŞLAYACAĞIM YAZI DİZİSİ ÖNCESİ KAFANIZDAKİ NETLİKLERİ BİLMEK İSTİYORUM...
Kimseden açıklama istemiyorum.
Kimseden soruda beklemiyorum.
Bu başlık Altında sadece tek kelimeye otaklanacağım var veya yok... Gerisin okumayacağım , Dikkate bile almayacağım. Konuşulacak şeyleri yavaş yavaş zaten yeni başlıklarla konuşacağız...
Düşünceniz ne kadar net nekadar samimisiniz önce onu görelim. Sonra bana yok diyenler varlığı üzerine , var diyenlerde Yokluğu üzerine edebiyat yapmasın...
Çünkü inşallah kelimesini bile Dini suistimal diye özelime hakaretler yağdıran bir forumdayız...
Açık ve net... Tanrı veya Allah Artık hitabınız her nasıl ise....Var mı Yokmu ?
İlk cevap benden ;
Var...
Kimseden açıklama istemiyorum.
Kimseden soruda beklemiyorum.
Bu başlık Altında sadece tek kelimeye otaklanacağım var veya yok... Gerisin okumayacağım , Dikkate bile almayacağım. Konuşulacak şeyleri yavaş yavaş zaten yeni başlıklarla konuşacağız...
Düşünceniz ne kadar net nekadar samimisiniz önce onu görelim. Sonra bana yok diyenler varlığı üzerine , var diyenlerde Yokluğu üzerine edebiyat yapmasın...
Çünkü inşallah kelimesini bile Dini suistimal diye özelime hakaretler yağdıran bir forumdayız...
Açık ve net... Tanrı veya Allah Artık hitabınız her nasıl ise....Var mı Yokmu ?
İlk cevap benden ;
Var...