Tanrı rüyaları dinden çıkartır diye korkuyorum

Konu sahibi son olarak 3808 gün önce görüldü
Ben de rüyamda çiğ köfte olmuşum,sonracıma koca dötlü teyzenin biri ağzındaki porselen dişlerine beni yavaşça yaklaştırıyordu..
-Durrrr diyordummm !!
durrr yeterrrr!!! Doy artık bre haşaret-ul zehir i zıkkum!!
Devam ediyorduu!! Diyordum bari marula sar!!

Siz iyisiniz yani,çok şeyapmayın.

:T:

Şimdi konuyı açan arkadaşa sesleniyorum.
Yaklaş bi kafa gömeyim ayılırsın, bir daha böle şeyler görmezsin rüyanda.
Şok tedavisi gibi bişey yapiim sana yani

Madem yüzme bilmiyordun
neden çıktın ağaca
ben annemi çok severdim
yaşasın kurban bayramı

senin içine 3 harfli kaçmış

ortasında ''İ'' harfi var :)

Kuzenini de al profilime gel. Gelir iken kuzeninin annesinin ki halan oluyor sanırım saçından bir tel, kuzeninin ikizinin terinden bir damla, kuzeninin ilgi duyduğun olan var ya hah işte onunda göbeğinde toplanan pamukçuktan az bir şey ve son olarak ta yeni yeni tüylenen bıyığından en az 10 tüy kapta gel.d

Binottabi: yokyokdurbukuzenineyürüyenveletiçindisakıngelmeha.d

O zaman iki tanri var biri sen biri ruyandaki o zaman insan tanri yani olen o zaman sende bir insan olrak doga ustu guclerin yok ya oda yoksa kim yapti dunyayi oda yoksa ruyanda cebrail ilmak icin pazarlik mi yaptin uf cok karmasik bana yardim exin dindwnmi ciktim acabaaaaaaa

ne kadar medeniyetsiz ne kadar cahilce yorumlar bunlar ben size sorunumu anlatıyorum siz ise.. kınıyorum sizi sonrada yurdumun insanı adı ile saçma saçma videolar çıkıyor ortaya.biraz çağa ayak uydurun mağara insanları ilkel mahlukatlar.

Bir ay 30 gün deyip bu abes konuyu kapatmak lazım.Sayfalarca yorum olması daha çok dert teşkil ediyor.

Bir ay boyunca 2-3 gecede bir demek istedim ancak sende bunu anlayacak kapasite olmadığı için seni anlıyorum dostum çok dertlenme iyileşirsin belki birgün..

Bence çok kafanıza takmayın bu durumu. Dinden çıkma gibi bir korkunuz varsa eğer ya da dininizi sorguluyorsanız son zamanlarda o yüzden belki bu şekilde karşınıza çıkıyordur. Ama bence dinden çıkma gibi bir korkunuz olmasın. Çünkü dinden çıkmak kötü ya da dünyanın sonu değildir hatta sorguladığınız ve size doğru olan şeyi yaptığınız için güzeldir bile.. Yani keşke sorgulasa herkes körü körüne inanmasa bazı şeylere..

Ama bu rüyalar sizi rahatsız ediyorsa gerçekten bunun üzerine bir doktorla görüşebilirsiniz..

Geçen antik dedelerimin tanrısı Zeus girdi rüyama, "Oğul! Bırak peşimizi. Sen ne ayaksın ya? Tek gerçek Allah'tır." dedi. Ben de 1 dinden çıkıp öbürüne girmiş oldum glb.​

Bu Gitanes in kafasi da iyi idi.

ne kadar medeniyetsiz ne kadar cahilce yorumlar bunlar ben size sorunumu anlatıyorum siz ise.. kınıyorum sizi sonrada yurdumun insanı adı ile saçma saçma videolar çıkıyor ortaya.biraz çağa ayak uydurun mağara insanları ilkel mahlukatlar.

Skskksls

Sdcr6t.jpg

Geri