Tanrı rüyaları dinden çıkartır diye korkuyorum

Konu sahibi son olarak 3804 gün önce görüldü
Tam bir aydır 2-3 gündür rüyalarımda Tanrıyı görüyorum.Ve bana ben senim diyor.Yani dünyaya insan olarak geldin diyor.Cehenneme giren çok kişi olduğu için dünyaya insan olarak gelmek istedin sende basit günahları işlersen o günahları işleyen kişilere müsamaha göstereceksin diye.peki neden rüyamda bu söyleniyor dedim yani Cebrail filan gelse dedim.O'da bana sen peygamber değilsin Cebrail peygamberlere gelir sen Tanrısın diyor.Bi düşün diyor neden senin en uğurlu rakamın 9 ?Tanrının bilinmedik 999 ,bilindik 99 adı var diyor.Çoğu kutsal kitapta sana gönderme yapılıyor "Sen Tanrısın" diye.Ben buna ihtimal vermiyorum fakat düşüncelerim değişirde dinden çıkarım diye çok korkuyorum.Yardım edin..

rüyanda tanrıyı görüyon o sana sen tanrısın diyo, şimdi sen mi tanrısın o mu ?

Abi o benim zaten öbür tarafta zaman kavramı olmadığı için bunu kendime geçmişten yada gelecekten söylemiş olabilirim.

bak şuan bütün biz bilmişleri buraya toplayacaksın sen kim olduğuna emin olamamışken bir derdin olduğunu nasıl çözebildin veyahut tanrı isen nasıl derdin olabilir yoksa sen seçilmiş olmayasın

gece bir tarafın açık kalmıştır hocam iyi örtün

bak şuan bütün biz bilmişleri buraya toplayacaksın sen kim olduğuna emin olamamışken bir derdin olduğunu nasıl çözebildin veyahut tanrı isen nasıl derdin olabilir yoksa sen seçilmiş olmayasın

Yahu ben insan modunda Tanrıyım ölünce Tanrı moduna tekrar geçicem.

Kardeş sen neyse besleniyorsun..yediklerin dokunmuştur:)

bir ay 2-3 gecede bir aynı şeyi yediğimi hatırlamıyorum.

Senin burada canını sıkan ne?

Ben birkaç gecedir rüyamda bir yerden düştüğümü görüyorum. Sen ise Allah oluyorsun.

Sevinmen lazım.

kafana bişey düştü mü bugünlerde?

Ben de rüyamda çiğ köfte olmuşum,sonracıma koca dötlü teyzenin biri ağzındaki porselen dişlerine beni yavaşça yaklaştırıyordu..
-Durrrr diyordummm !!
durrr yeterrrr!!! Doy artık bre haşaret-ul zehir i zıkkum!!
Devam ediyorduu!! Diyordum bari marula sar!!

Siz iyisiniz yani,çok şeyapmayın.

Muhtemelen şizofreni başlangıcı yaşıyorsun evlat. Bu durum 'açılın ben mehdiyim' cümlesine kadar gider. Tekrar gelirse selam söyle benden, beni merak etmesin aşırı iyiyim.

Kanki yaş kaç? Çünkü bende sübyanken kabenin içini görüyodum devamlı. Ondan soruyom.

Geri