Tanrı mi acımasiz Insanlar mi..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tahsin Mayatepek'in Güney Amerika kıtasından yazdığı 14 nolu istihbarat raporunu okuyunuz. İslamlığımız ile ilgili geleneklerimiz, aidiyetimiz ve yaşantımızın evveliyatı o raporda mevcut.

Dipçe : Sadece 14 nolu rapor gün yüzünde, diğerlerinin yoz kişilerce yok edildiği iddia ediliyor.

Dipçe1: Rica ediyorum iniş sırasına göre Yaşar Nuri Öztürk çevirisi ile Kûran'ı okuyunuz.
İhtimaldir ki İslamlığımızı daha iyi kavrayacaksınız.

Dipçe2 : Hz. Elçinin kazandığı yada kaybettiği iddia edilen savaşlar, savaş değil hatta muharebe bile sayılamayacak 300 kişiye 500 kişilik mahâli çatışmadır.
Amiyâne tabir ile köy kavgalarıdır.

Dipçe3: O zamanlar da dünya nüfusu azdı, o yüzden asker sayısı da az diye düşünenler için ek bilgi; Yüz binlerce kişilik ordular aynı dönemde mevcut.

Dipçe4 : Hindular ineğe yada büyük baş hayvana tapmaz. Kutsallık atfedip serbestlik tanır.

Dipçe5 : Bu iletiler son bir kaç yorum okunarak dile getirilmiştir.

Geçmiş günler gelmeyecek.

Acımasız olsaydı Tanrı.
Bizi bu kadar rahat bırakır mıydı?

• Beğen
Tepkiler: 0
Konularınla sen daha acımazsın Yabani .P

bu konu hakkında @climax bey güzel hünerlerini sergileyebilecektir düye düşünmekte ve umut etmekteyim

bu konu hakkında @climax bey güzel hünerlerini sergileyebilecektir düye düşünmekte ve umut etmekteyim
Yav ne sergileyecem. Son derece basic bir konu. Ateizme giriş sorularından biri. Din buna "imtihan" der geçer. Sonuçta aslolan ahiret.

"Tanrı kaldıramayacağı ağırlıkta bir taş yaratabilir mi" gibi soruların benzeri bunlar.

Ha, bana soruyorsanız. Cevabım bana ne. İyi olan kazansın.

Tabii ki insanlar. İrade zayıflıklarının sorumluluklarını yaratıcıya atfetmek yaşamı katlanılır kılıyordur.
İnsan kadar kendi türüne, doğaya zarar veren bir varlık yok ne yazık ki.

Geri