Tanıştıktan sonra pişman olunan üye

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Hiç yakışmıyor öyle lanlı lunlu kelimeler.
Sen benim bütün pişmanlıklarımsın.

brRnhthvnKs

Sen benim şarkılarım..
Kimseyi bulamadık birbirimize yükseliyoruz ahahaha. Ne olacak bizim bu halimiz.

Kendimi tanıdıktan sonra pişman oldum.

Tanıştıktan sonra pişman olunan üye ile tekrar tanışıp tekrar pişman olmak diye bir şey de var : )))

Tanıştıktan sonra pişman olduğum üye Enchanting'dir.... daha önce neden tanışmadım diye pişman olmuştum.
Yine bi sevgi dolululuk.

Stok bana mesaj gönderiyor:)

Benim de olabiliyor gördüğümü gördüğüm anda söylediğimden kaynaklı bir durum sonrasında gözlemliyorum..

Henüz pişman olmadım. Olunca söylerim.

Uzun süre yöneticilik yaptığım için bazı olaylara vakıf oldum.
Çoğunlukla yeni tanışan, özel bir şeylerini paylaşan(aile, sevgili, dost vs ile ilgili) ve ardından ilk tartışmada bunları "koz" olarak kullanan üyelerde denk geldim. Hoş bir durum değil. Sanal alem de olsa özel durumlardan söz etmek kimi zaman zarar veriyor. Reel hayatta bir hiç olan, pek sallanmayan kimi tipler burada bir kullanıcı adı alarak, anonim olmanın verdiği durumla bir kimlik sahibi oluyor. Kendilerini olduğundan farklı tanıtarak karşıda bir algı yaratıyor. Tabi bu durum ta ki söz konusu olaylar gerçekleşene kadar sürüyor...

benimle tanışıp da pişman olan vardı.:D
vay çocuk vay!

Tanisma seviyesine bagli degil mi bu?

Hiç pişmanlığım olmadı.Sekiz yıla yakın forum hayatım oldu.Bu zaman zarfında bir kişi ile gerçek hayatta,dört kişi ile özel mesajla konuşmusumdur.Kiminle konuştuğuna dikkat etmeli insan.Anlaşamamak olabilir.Pişmanlık farklı bir durum.

Pişman Olduğum Olmadı Beni Tanıması Gerektiği Kadar Bilgi Verdiklerim Oldu.

Geri