Tanıştıktan sonra pişman olunan üye

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Sizin verdiğiniz alalade bir bilgiyi kullanabileceği türde bir bilgi sanan asalaklar var.
Benim zararıma olacağını düşünsem seninle paylaşır mıyım aptal.
Dolayısıyla bir pişmanlık yaşadığım olmadı.
Sadece birine bir durumu açıklamak için bir mesaj atmıştım, pişman değilim ama gerek yokmuş la. Şaşıyorum kendime, gençlik diyelim.

Tanıştıktan sonra pişman olduğum üye Enchanting'dir.... daha önce neden tanışmadım diye pişman olmuştum.
Yine bi sevgi dolululuk.

ya ben buraya seni övmek için ne yazsam eksik kalacak. tetriste asla gelmeyen ama herkesin yerini çoktan hazırladığı uzun çubuk gibisin...
bu kadar sevgi dolululuk yeter, şimdi gerçekten tanışıp pişman olduklarını yaz da konu hareketlensin. :D

-

benim olmadı sanırım.
bazıları dışarıdan bakınca çok “kendi halinde, aklı başında” ama tanıştıktan sonra görüyorsun ki beynin yerinde yeller esiyor. o yüzden pişmanlık diyemeyeceğim ama tanışmadan önce daha fazla sempati duyduğum ve daha az yabancı hissettiğim üyeler oldu.
uzaktan daha güzeller.

Yok benim öyle.
Tanidiklarimin hepsini sevyorum.Cünki herkesle tanisilmaz.

ya ben buraya seni övmek için ne yazsam eksik kalacak. tetriste asla gelmeyen ama herkesin yerini çoktan hazırladığı uzun çubuk gibisin...
bu kadar sevgi dolululuk yeter, şimdi gerçekten tanışıp pişman olduklarını yaz da konu hareketlensin. :D

-

benim olmadı sanırım.
bazıları dışarıdan bakınca çok “kendi halinde, aklı başında” ama tanıştıktan sonra görüyorsun ki beynin yerinde yeller esiyor. o yüzden pişmanlık diyemeyeceğim ama tanışmadan önce daha fazla sempati duyduğum ve daha az yabancı hissettiğim üyeler oldu.
uzaktan daha güzeller.
tanışıp pişman olduklarımı yazarsam yalnız onlar yine bana musallat olabilirler...
aslında benim durumum da seninkine benziyor ençocum, uzaktan efendi, mantıklı ve sempatik görünenlerle iki üç sohbet edince şoka uğruyorsun.
tanıyıp, hayal kırıklıkları yaşatan olmadığı için-niye çünkü birkaç konuşmadan sonra çözebildik şükürsu- bunları pek pişmanlık sayamıyorum, sonuçta sayelerinde bazen espri yaparken karşıdakinin ruh halinin hastalıklı olabileceğini düşünüp geri durmak gerektiğini öğrenmiş oldum.
teşekkürler haterlar... :p
sizi uzaktan sevmek daha güzel ama şart değil.

Sizin verdiğiniz alalade bir bilgiyi kullanabileceği türde bir bilgi sanan asalaklar var.
Benim zararıma olacağını düşünsem seninle paylaşır mıyım aptal.
Dolayısıyla bir pişmanlık yaşadığım olmadı.
Sadece birine bir durumu açıklamak için bir mesaj atmıştım, pişman değilim ama gerek yokmuş la. Şaşıyorum kendime, gençlik diyelim.
jgkfdj neden yükselmişim jkdjf

Buna benim adımı yazacak kullanıcıları biliyorum ama ispat edemiyorum.

keşke selam bile vermeseydik muhabbet etmeseydik dediğimiz üyeler var tabi 3 ya da 4 kişi.

Tanışıp görüştüğüm gördüğüm üyeler beni üzmedi buna Sıla bile dahil. Ben onu üzdüm belki ama o beni üzmedi.

Tanıyıp hayatım boyunca görüşeceğime inandığım Almi de beni hiç yanıltmadı , üzmedi.

Nilda kız üzmedi.

Hayatıma aldığım üyelerden yana bir sıkıntım olmadı.

Tanımadığım selamdan öteye geçmediğim üyelere neden üzüleyim arkadaş. Ben kimseyle dedikodu yapmam kimseye bu fırsatı vermem. Üzmek için malzeme bulamayan keyfi bilir üzülebilir ama beni üzemez : )

Geri