Tanıştığı erkekle ilk günden sevişen kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
Kıme ne ?

İlk veya ıkıncı gun kımı ne alakadar eder.

[YOUTUBE]Bp2ZWYdmilc[/YOUTUBE]

Bu konu silinmemeiş miydi Ne ara hortlatıldı.

Bu da burada kalsın aksjdjskaksjdjs

Ortadoğuda (müslümanlarda) tek konu sevişmek, öpüşmek
Avrupa'da uzayda nasıl tenis oynarız :)

biz ona öyle demiyoruz cancazım

Pek sevişkense demek ki :D

Ahlakın erkeği kadını olmaz bunu milletçe anlayamadık gitti
Yine kadınlar asılıp kesilmiş maaşallah
Kaçıncı gün sevişmeli peki ? Hangi gün uygun?
Herkesler de Tanrının ahlak elçiliğine soyunmuş
Erkek yapınca "aferin oğlum, malı götürmüşsün, ooo hadi yine iyisin, nasıldı" muhabbetleri döner
Kadın yapınca anında namussuz hatta daha ağır kelimelerle olağan yaftasını yer.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım,
Şu eleştirenlerin çoğu da eminim ki böyle bir fırsat ellerine geçse hayır demez
Diyebilen varsa işte o zaman helal olsun derim...
Her koyun kendi bacağından asılır ve herkes kendi hayatından sorumludur kimin ne yaptığı ile bu kadar alakadar olursanız kendi hayatınıza geç kalırsınız.

Kızlar da kendi aralarında oo götürdün, nasıldı, kaç dk sürdü v.s. diyemezler mi? Demiyorlar mı? Bunu marifet olarak kabul edenler de yok mu? Aynı erkekler gibi... Farkında olmadan kendin kadın erkek ayrımı yapmışsın. Neyse, belki de vakit kaybetmek istemiyordur yani...

Erkek kadin farki yok bence . Tanimadan, sevmeden olmasi cok hayvani geliyor bana. O kadar mi duygusuzsunuz :T:

Kolay kolay demez efendim diyen de zaten azınlıktadır veya bunu meslek edinmiştir ona da birsey demem. Toplumun cinsel ve ahlaken kadın ve erkek ayrımına hiç değinmeyelim bence. Konunun özü son cümlemde de belirttiğim gibi kimin ne halt ettiği kimseyi bağlamaz. Konu içerisinde türlü türlü kadını aşağılayıcı yorumlar yapılmış ki forumda her gün bir kadın içerikli konu açılıyor zaten, kadınları bu kadar yermek yanlış bana göre.

2017 yılında halen kodonlor orkoklor diye tartışan mal bir zihniyet var afddf :gamer:

İyi sevişmeler efendim.

Konunun başlığı bile kadın açısından aşağılayıcı, irrite edici..
İlk günden ya da son günden sevişen iki insan acaba silah zoruyla mı yapıyor, ya da kadın erkeği taciz edip tecavüz mü ediyor.
Tek başına yapılan bir eylem olmadığı için sınıflandırmak gibi bir hakka sahip değil kimse.
Daha dün bu başlık adı altında bir konu silindi, ne ara tekrarı hortlatıldı:)
Forumcak olması gerekliliğine inandık demek ki:)

Konu neyse de bu forumun yorumlarından analiz yapmak oldukça kolay.

Eğlenmelik, evlenmelik diye ayiran zihniyetler var bu ülkede, kolay kolay da değismez, ezber etmisler var bu ülkede, geleneksel düsünceler almis basini gidiyor, eğitimli eğitimsiz diye de ayiramiyorum çünkü, çoğu eğitimlilerden çıkan etraf ne der kaygısıyla yaşayanlarımız var bu ülkede, unutmadan da; kendisiyle alakasi yokmus gibi peşin satan bakkal gibi hüküm verenleri de gördük. Eğlendikleri ile de evlendiler, evlendiklerini de sokak ortasında katlettiler. Değişin yahu, değişin.

"Tanışmaya gidiyorum, belki kızı yatağa atarım,
Şunları da alayım yanıma, lazım olur." zihniyetine sahip erkeğin,
Düşüncesi ile buluşmaya giden erkeğin hayallerini gerçekleştiren/süsleyen kadın.

Geri