Tanıştığı erkekle ilk günden sevişen kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Gayet normal bir durum. Dini acidan bakiyorum; Ha ilk gün sevismissin ha yıllar sonra. Günah her türlü günah. Kültür açısından bakıyorum yine "KIZ söz konusu. Sanki tek başına sevisiyor!!!!

İlk gün sevişen kız ile hiçbir zaman için evlenilmez.

Acaba onu nasi sey ederim diye gozunun icine bakan ve ilk firsatta ustune atlamayi dusunen erkek (!) ve kadin kendi kendine sevismedigine gore , o ne oluyor ?
Birde her halti yeyip 0 km kiz ister boyleler.
Bu kizada kasar diye yaftalarlar.
Ne bilim ya bayanlar bile kasar demis surda .
Herkesin kendi tercihi sonucta. Sen bakireligini koruyosan oda bunu onemsemedi belki. İnsanin ruhu olmasin.

Yok size imza mimza

Herkesin hayatı kendine.
Ayrıca konu da çok güzel ağır ithamlarda bulunulmuş,bayanlar bayan olduğunu unutmadan yorum yaparsa sevinirim.

Toplumun kadınlar üzerinde "cinsellik" kavramı ile kurduğu baskıyı önemsemeyen kızdır.
Bu konuda toplumumuzda kızlara karşı inanılmaz bir baskı vardır. Eğer kadın ve erkek eşittir düşüncesini savunuyorsak ve bir ülkede de bu düşünce savunuluyorsa kadın ve erkek her konuda eşit olmalıdır.
Neticede eşitliği savunan birey cinsiyetçilik yapmaz. Kadın ve erkek eşittir, ikisi de insandır der.
Malum ülkemizde de kadın ve erkek eşittir ama ne kadar eşittir? Mesela erkek cinsen açlığını gidermek için geneleve gidebilir , eskort kiralayabilir. Bunu duyan, gören insanlar erkeğin bu davranışını ne ayıplar ne yadırgar ne de namussuzluk olarak görürler.

Ya kadın? Kadınlar hiç cinsel açlık çekmezler mi acaba?
Neticede kadın da bir insan ve muhakkak ihtiyaç duyuyor. Madem kadın ve erkek eşitse , kadın neden ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir ortam bulamıyor?
Cinsel ihtiyacı gidermek kadın için ayıp bir şey de erkek için normal bir şey mi?

Ayrıca , sevişmek ilk gün anormal de sonraki herhangi bir gün normal midir?
Bunun matematiksel bir hesabı mı vardır? Kaçıncı gün sevişmek gerekir, söyleyin de bilelim.
Böylece sizin normlarınıza göre kimin namussuz, kimin namuslu olduğunu da öğrenmiş oluruz.
Ben anlayamadım çünkü.

1 hafta olsa ne değişecek :D amaç sevişmek ise zamanın önemi yok.

barlarda sağda solda tanışayım iki tur sevişeyim diye dört dönerler sonra vay efendim ben onla evlenmem kim evleniyor bunlarla o vakit.

forum erkeğinin hayalidir.öyle de kalacaktır.

Bir gecede sevistigim oldu ama tc Vatandaşı değildi :D

Geri