Tanınmayan biriyle dertleşmek

Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Çok güzel olur, tamamen tarafsız bakar.

Sahıle gıtmıstım, Orda bankta oturan teyze vardı . orta yaslarda.. Gıttım ona o anda herseyı anlattım konustuk ettık o kadar ıyı gelmıstıkı baana.. sonra o teyzeye noldu bılmıyorum.. bırdaha gormedım .. Iyı gelıyor cok ıyı ..

Bu aralar birilerine her şeyi en baştan anlatmayı canı gönülden istediğimden ve insanlara aynı filmi izlettirmekten de bıktığım için başvurmayı çok istediğim bir yöntem.

ekşi sözlük dert dinleyecek suser database i bunun için 2008den beri hizmet veriyor.

Bunun haricinde dert dinlemek de anlatmak da bana çok saçma gelir. Ulan bana ne senin derdinden diye düşündüğümden sanırım, kendi içimi de dökmek istemem başkalarına.

Eyyorlamam bu kadar.

Yapmayacağım şeyler arasında sanırım. İnsan tanıdığına güvenip derdini anlatamıor ki tanımadığına anlatsın.

Siyahbeyaz'a katiliyorum ..
birde cok tembelim bir baskasina Yine ayni olayi anlaticagima icimde yasamayi tercih ederim :T:

Yapıldıgında içinde bir ferahlık olur..
Tanıdık eleştirir. Ama o tanımayan sadece dinler..

Orjinal bi kişiliğe denk gelinirse efsanedir. Diğer türlü ego ön plana çıkıyor, hoş değil.

Bunun için ekşi'de kurulmuş bir "ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı" dahi vardır.

dünya dediğin el kadar yer. kimseye güvenemem o kadar.

Geri