Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahıle gıtmıstım, Orda bankta oturan teyze vardı . orta yaslarda.. Gıttım ona o anda herseyı anlattım konustuk ettık o kadar ıyı gelmıstıkı baana.. sonra o teyzeye noldu bılmıyorum.. bırdaha gormedım .. Iyı gelıyor cok ıyı ..
Bu aralar birilerine her şeyi en baştan anlatmayı canı gönülden istediğimden ve insanlara aynı filmi izlettirmekten de bıktığım için başvurmayı çok istediğim bir yöntem.
ekşi sözlük dert dinleyecek suser database i bunun için 2008den beri hizmet veriyor.
Bunun haricinde dert dinlemek de anlatmak da bana çok saçma gelir. Ulan bana ne senin derdinden diye düşündüğümden sanırım, kendi içimi de dökmek istemem başkalarına.