Tanımıyorum terör örgütü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bi ara hayvanadam vardı. herkese düşünmüyorum yazıyordu

Son düzenleme:
Gülüp gülüp geliyorsunuz mesajlarda sonra sux’un aeg’e yazdığını görünce kahkahayı basıyorsunuz :d

şey gibi kırgınsındır veya gıcıksındır ona TANIMIYORUM yazarsınya hani büyük harflerle birde.jajfaksdas

forumdaki herkesi tanımak zorunda değilsin
ama olumlu ya da olumsuz bir fikrinin oldugu kanaatindeyim
herkesler gercekleri yazsa keske...
mesela ben bazısına puşt yazmak istiyorum ama yazamıyorum
sor niye
bakınca sormaya da gerek yok
bazı üyeler ban yemeye değmez ok

forumdaki herkesi tanımak zorunda değilsin
ama olumlu ya da olumsuz bir fikrinin oldugu kanaatindeyim
herkesler gercekleri yazsa keske...
mesela ben bazısına puşt yazmak istiyorum ama yazamıyorum
sor niye
bakınca sormaya da gerek yok
bazı üyeler ban yemeye değmez ok
görüyorsunuz pust dedi.

yorum yapmış olmak için yazan üye… tanımıyorsan yazma, tanıdığında yazarsın…

Buna benzer bir konu vardi bir yerlerde, forumun dehlizlerinde,karanlik kuytularinda sakli gizli..

Mumkunse benden sonra hep melis yazabilir mi.. en kuralina gore oynayan o cunku.. dogum gunu bebegiiii

Keske tanimasaydim dediklerimiz ne olacak peki... yak ulen

Ben uzun yorumu bir yeLda hanımcığıma yapmışımdır -yaparım da-. Kendisi bunu hak eden ender insanlardan. <3
Trollük hariç kimseye tanımıyorum yazmam.

On beş yıldır her gün forumda birbirini gören, wp de yazışma yapıp, telde sohbet eden, hatta buluşan kişilerin de, üstteki üyeyi günde on kere yorumlaması da en az "tanımıyorum" yazanlar kadar komik ve garip geliyor bana..
Ulan asgarî ücret ile eleman tutup sigortasını yatırsan bu kadar yorum yapmaz.. ama bazı kamkiler efsane :)
Bu konu forumda açılmış efsane birkaç konudan birisi ama.

Tanidiklarimin kolpa degisken oluslarini gormektense kimseyi tanimamak yuz goz olmamak en iyisi.be gùlùm kehkehkeh

Bir de şöyle bir grup var: Mesajından alıntı yapıyorsun hiç umurunda olmuyor. Tavuğuna kışt mı dedik ne yaptık? Cevaplamazsan da bir beğeni at, varlığımı kabul et.

Konuyla alakasız ama içimde kalmasın, teşekkürler.: )))

Tanımıyorsan,fikir sahibi bile olamıyorsan ne diye meşgul ediyorsun konuyu be güzel kardeşim?
Bak sen güzel bir kardeşe benziyorsun;

Geri