Tanımıyorum terör örgütü

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ben size değer verip, güzel güzel yazınca da ''uzun yazılarıyla meşhur'' diyorsunuz. siz hak ediyorsunuz ''tanımıyorum'' denmesini... hak ediyorsunuz ''iyi şeyler düşünüyorum hehe'' denmesini... ne düşündüğünüzü mü bilmiyorsunuz, düşünmeyi mi bilmiyorsunuz kardeşim? çok üzülüyorum. benimle ilgili tek düşündüğünüz şey uzunluk olmamalı. kırılıyorum. şimdi gidip konuya yazıcam, gelip biri diyecek ki ''kırgınlığı uzun sürüyor.'' defolun.

Ne bekliyorsunuz Cv felan mi
bir mayıs ayıydı... ilkbahar hiç bu kadar ilkbahar olmamıştı... 8. günüydü mayıs'ın... bir ağlama sesi duyuldu 15.45 sularında... aman tanrım, ne bu ses dedi bolu halkı... korkmayın dedi ebesi, korkmayın, o ses melodram'ın ilk isyanı... <3
böyle bi şey tam olarak. sonrasını kendileri uydurabilirler.

Mesela gitmis bir uyemiz hoslastigi adam/kadin onu yorumlasin da lav atsin diye usenmemis milleti yorumlamis. Sen gidiyorsun tanimiyorum diyorsun. Iyi biri diyorsun. Hehe naber ya yaziyorsun. E gitti iste lav. Gitti dm atma ihtimali. E bu uye senin yuzunden askini kaybetti belki. Git yazma ya. Sen post atiyorsun ya bilgisayarimda cicekler aciyor yazacak adama engel oluyorsun, bu aralar aktif yaziyorsun. Git burdan!

hayatı oyun tadında yaşayan üyelerdir.
dünya yansa "bana ne ak bana mı yanıyor" demeleri muhtemeldir.

Ben o konuda en çok eleştirilmeyi seviyorum ve umuyorum.
Bunun bi sahteliği olmaz çünkü,eleştirinin bi getiriciliği ya da uyutuculuğu yok.
Arada egolu ikiyüzlü yazan oluyordu hoşuma gidiyordu daha şiddetli yazsınlar diye kışkırtıyordum da.
Evet çok stresli hayatlarımız var ve birinin ne kadar güvenilir ve akil insan olduğumuzu hatırlatmasına da ihtiyaç duyabiliyoruz...

umarım bugün birbirinizi güzel yorumlarsınız arkadaşlar… 11.11 efsane ircforumları yorumlarında yerinizi alırsınız. mübarek günde sövdürmeyin kendinize ve umarım bir gün bana da biri “gurbetçi” der… biz bir yere zar zor geldik, niye gidelim ki *** diyebilirim karşılığında. amin <3

Çok güzel yorumlar var, sabah sabah iyi geldi.
Bu arada sessiz ve kendi halinde şeklinde yorumum olmuştu geçmişte. E sessiz ve kendi halinde takılan üyeye çok çılgın, ortamların gülü diye yorum yapamayız, değil mi ?

Hele araya giren insan sevmediginiz biriyse, sirf huzursuzluk cikmasin diye gormemis numarasina yatarsiniz. Elestiri kaldirabilecek kapasitesi olsa elestirirsin ama cogu insan cirkeflige yatiyor sonradan. Aman uzak dursun diye ses etmiyorsun.

Hele araya giren insan sevmediginiz biriyse, sirf huzursuzluk cikmasin diye gormemis numarasina yatarsiniz. Elestiri kaldirabilecek kapasitesi olsa elestirirsin ama cogu insan cirkeflige yatiyor sonradan. Aman uzak dursun diye ses etmiyorsun.
ben sevmediğim insan araya girince hiç girmemiş gibi davranıyorum. yaa işte böyle yok sayarım seni demek istiyorum ama o yüksek ihtimalle görmedi beni gerizekalı diyor olabilir..

Üstteki üyeyi tanımıyorum..
Bu arada W de gurbetçi...
Nyc de galiba astroloji ile ilgili..
Melodram da galiba yazmayı seviyor..
Favi de eğlenceli birine benziyor..
Otantik dmden herkese yürüyormuş..

Geri