Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
@juju, genelde gırgır takılan (birçok kişi gibi), lakin kafasının çalıştığı goygoyda bile belli olan (arkaaşlar herkes mizah yapamaz, belli bir donanım gerektiriyor), muhalif olduğu konularda bazen ötekileştiren yorumları bulunan (nacizane eleştirimdir), asla şahıslara sarmayan (salın şu kızı) bir Hekimoğlu izleyicisidir agdfj iba ile alıntılaşmaları son günlerde eğlendiğim birkaç forum atışmasından biri. Boş değilim annıyo musunuz

ibadeath

Forumun trollerinden.
Bu trollüğü yaparken sık sık ölçüyü kaçırıp ağzını bozuyor.

Lena

Bilgisayarı ile arasında bir sorunu var sürekli bozuluyor ya da bozuyor mu desek neyse fazlaaa şey etmeyelimmmmmmmm...
Neşeli eğlenceli söylenir durur şikayet eder ama tatlı mı tatlı biri çok birbirimizi yakından tanımasakta enerjisini çok beğendiğim sevdiğim hatunlardan .

leavemealone?

Forum disinda gorustugum tek kiz arkadasim mavisim candir, samimidir

yosun

Beşiktaş için Atiba neyse yoSun bizim için odur.

Melodram.

@Dem sevdiğim uzun zaman görüşmediğim bir arkadaşım.İyi insandır.

@Thalassa tanıyalım.

• Beğen
Tepkiler: 0
Yaa bak beni sevmeyen biri yazıcak kafa göz dalıcam.. .d

Çok yakışıklı Allah sahibine bağışlasın biraz asabi biraz sert ama perdelerini kaldırınca kedi gibi minnoş biridir.. .p

Hatem..

Efendim kendisi İstanbul'un reinası, ben ankara'nın pavyonu...

Shini hanım yüksek müsaadenizle..
sizi bu şekilde övmek isterken kendimi gömmüş bulundum.. ve inanın hiç zoruma gitmedi.. cünkü ışılışıl bir insanım slkj
bunu kimse için yapmam.. ama söz konusu sizseniz ben bunu kendime yapmayı hakediyorum... teşekkür ederim efendim..

@Stockholm Sendromu

Geri