Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Cok begendim biri yelda hnm.
amma velakinki hic tanımıyorum.
yelda yazgı velevki ve hira bu hanımlar dört kardeş gibiydi benim gözümde...ay cok hoşlar...

Şüheda

Pek tanımıyorum ama birine cevap verirken veya fikirlerini savunurken takındığı tavır ve üslubu gayet yerinde.

Anna Karenina?

yaz gelsin
söyle getirsin
insanın oturduğu yerden
sevişmesi geliyor

Yorumlarındaki samimiyeti sevdiğim üyelerden birisi.

@Favela

Sorumluluk sahibi, karşısındaki nasılsa ona göre uyum sağlayabiliyor ve bence çok olgun.

@Morsalkım ?

@Melodram uzun zamandır gördüğüm bir ara çokça muhabbet ettiğim birisi. Chat ve forum ortamlarında takılmayı sever, uzunca ve etkili yazılar yazan birisi (son zamanlarda bu kimlikten uzak) kendi arkadaş grubu ile diyaloğ halinde olmayı seviyor.
Övülme ve beğenilme konularında çok hassas, bu durum sanırım psikolojik ve ona moral veriyor. Eh bunu fazlasıyla sağlayan dostları mevcut.

@f5

Avatarsızlık ona yakıştığı kadar kimseye yakışmamıştı..avatarlı halinde gayet güzel bundan böyle avatarlı görmek isteriiiizzz ;p hem eğlenceli, hemde olgun biri. Iyi bir dinyelici,güzel geyikte yapılır. Hoş bir arkadaşımız işte;d

Anna hanımcım

• Beğen
Tepkiler: f5
Bi aralar neşeli halleriyle dikkat çekiyordu taki ona birisi manken diyene kadar sonra bi kayboldu filan sonra tekrar geldi tabiki ama eski benliği yoktu sanki hala manken olayını atlamamış olabilir

climax

Zengen. TaBİB. LCW'den giyenlere ay hoşt çekiyor. Aidatı 500 liradan aşağı olanlara kulübede mi yaşiyonuz lan :s? diyor. Meme sever. Eşcinselliğin bir hastalık olduğunu savunur. Murat'ı sevmez.​
  • solitude

dizi arkadaşım (:
çok beyefendi biri , müzik ve kahve eşliği de güzel

gamer

Gamer ile bi kac sene oncesinde muhabbetimiz vardi, bence eglenceli neseli biri, her turlu sistem sorunlarinda ona basvurabilirsiniz.....

Sade ?

sade resmi, forumda soğuk dursa da aslında deli dolu, acık sözlü, samimi bi arkadasımız. sadeyle bir sorununuz varsa bu kesinlikle sizin sorununuzdur.p

kei?

Kei henüz tanımıyorum ama iyi biridir herhalde,,

herhangi bir üyeyi anlatabilirsin alttaki

Geri