Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
cok acimasiz olmadi mi ama beni reddetmenin bedeli bu olmali
Hilal'i biktirdilar
Flood'a karsi hakli davasi olan Lari

forumun güzellerinden

Richard Feynman

Abilik içgüdülerimi harekete geçiriyor.
Kız kardeşim olsa benim için iyi onun için kötü olurdu galiba.
İyi niyetinin zararını hiç görmez dilerim.

Ay

Shini ile konuşunca kedilerimleyken içinde olduğum ruh haline bürünüyorum,gerçekten; yüzünü, yanaklarını sıkasım geliyor.
Hayatta bu kadar çok şey başarıp egosunu ikinci plana atabilen, yaş statü gözetmeden herkesten bir şeyler öğrenmeye açık,mütavazı ve tatlı bir kadın.
Aynı jenerasyonda, aynı mahallede doğup büyümüş olmak isterdim.
Niye öyle olmadı acaba?

Favela

favela'yı 2011'den beri tanıyorum, kendisiyle itişmeli kakışmalı bir dönemimiz olsa da şu an içinde bulunduğu dönemi bayağı verimli geçiriyor.
müziğe, kitaba düşkündür, annesi torun bakmaya gidince temizlik yapmayı sever, arada kendinin bile kendinden tiksindiği espriler yapar, düşünceleri güzeldir, birilerinin etkisinde kalıp ya da birilerine yaranmak için fikirlerinden vazgeçmez, ekstra olarak da yediği her şey boyuna gittiği için sürekli yer.
zararsız, tanışabilirsiniz...

Alper'ciğimizi tanıtsınlar

Son düzenleme:
Delidolu bir hatun.. sempatik geliyor bana yorumları.

Hilal?

Yillardir forum üzerinden bildiğim bir hanimefendi. Saygınlığını hiç yitirmeden konulara yaklaşır ve fikirlerini başkalarının etkisinde kalarak beyan etmez. Objektif bakış açısını seviyorum. Kişilere olan tutumunu da seviyorum. Kalitesinden ödün vermemesini de seviyorum. Değerli bir hanimefendi kısacası. Efenime söyleyeyim oldukça da birikimlidir. Öyle yani..

@Nonserviam ? Bakalım siz nasıl tanıyorsunuz jxjxjxj

Henüz tanımıyorum eminim iyi ve sıcakkanlı biridir

Umay

Geri