Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Forumbahane'nin admiri, kravatlı köynekli avatar kullanır hep.

teksas tombis

Zagorumsusunu bilmem ama Mastor bitanedir, onun gibisi yoktur

İstediğini tanıtabilirsin, isim aklıma gelmedi

Galip Tekin'i tanıtayım size, ah Galip Tekin, yiğit, itikat sahibi, breh breh neydi o öyle.

Sezen?

Fazla fevri. Girmiyor eskisi gibi.
Mastörü tanıtın bana. Dökün kirli çamaşırlarını. Şlkjlk

meme diyor başka bir şey demiyor

ismail89

İsmail önce sen gel kendini tanıt,sonra ben.

Niye hep mastör diyonuz ya lena desenize jsjd.
Angie?

Şu an ikamet ettiği yer hoşuma gitti, mavilik görüyor, CR7 ve FB sever, kitap okumayı da seviyor bu güzel bir huy, rondom gülüşlü. Bu'ka.

Lawyer_?

Sevilen üyelerden. Efendi kibar avukat bey. Bu aralar fazla görülmüyor umarım hali keyfi yerindedir.

Nef'

Nef, anacanligi ile kalbimize girmeyi başaran, sefkatli oluşu ile bizlerin sevgi ve saygisini kazanan hanimefendidir kendisileri.

Yabani??

Kendine uygun bir nick edinmis. Gördüğüm kadariyla ters bir yapisi var. Yahut cümle kuruluşları onu oyle gösteriyor..

Anangileslmsoyle..

Hem cok gicik hem cok tatli. En son herkesten nefret ediyodu ama aslinda seviyor da olabilir :nopsrn:
Ben ciddili halini seviyorum yoksa pek hazetmem kendisinden .p

Pitho ?

Oncelikle cok dobra Pitho. Aklinin calisma seklini de seviyorum. Guzel analiz ediyor olaylari, farkli bir pencereden bakabiliyor, muhabbet etmesi keyif veriyor.

Raven?

Cesur, sesli düşünen bir kadın fakat cıvık değil; sesli düşünülmesi abes durmayacak yerlerde tercih ediyor bu eylemi,saklı tuttuğu yönleri de çok yani.
Bir fikre ya da kişiye inandığı zaman aksi ihtimallerden bahsetmek beyhude bir çaba gibi duruyor,tutkularının esiri olabiliyor ya da bana öyle gel-miş-ti. Pitho

Raven ciddiyetle mizahı güzel harmanlıyor , bazen anlamasam da keyif alıyorum güleç hallerinden. Tuğçe gibi poncik bir tarafı var ama Tuçi nin tersi daha pis gibi :D

Arkhe

Yillardir asina olup yeni yeni sohbet etme sansi buldum. Aslinda sohbeti de keyifli ama kendini bi geri cekme hali var forumdan. Cokca gezip guzel yemekler yapiyor sanirim :nopsrn:

Classiic?

Anlaşabileceğim biri değil fakat duruş sahibi,dengesiz degil üst düzey saygı için yeterli.

Alavarez

Alavarez ile ilgili menfi bir düşüncem yok da , geçen bir fotoğraf atmış bu şehir enerjimi emiyor filan diye... Yok yani o attığı fotoğraf bir şehire ait bile değil, üzücüydü. A.Y.O

PİTREEEEE? :d

Pitre cok uzun zamandir taniyip en sevdiklerimden. Yazacak cok sey bulabilirim de ama neden yazayim, herkes kendi taniyip ogrensin .p

Kül

yılın erkeği
eşi, annesi, bacısı camdan düşmesin diye camları silecek kadar ince düşünceli. bu hareketinle hep aklımda kalacaksn kül.: )

başak?

Benim hatırımda kalan Başak, keyifli eğlenceli her zaman gülen hayattan keyif alabilen birine benziyordu. Belki de yansıttıgı karakter böyledir bilemedim. Bir de sevdiklerini koruyucu anaç bir yanı vardı yanılmıyorsam. Sevgiler.

Richard Feynman ?

Geri