Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 279 gün önce görüldü
AntepLi adamın dibidir, ekmekle sıyrılan yeridir ( o ekmekle sıyrılan yer ne tatlıdır ama hee ) makara adamdır, yengeden korktuğu kadar Allah'tan korkmaz, eve gidince ya bulaşık yıkar ya çocuklara bakar, akşamları süt içmeden kesinlikle uyumaz, cinconun maçı varsa o akşam maçı izleyebilmek için eve bi tepsi baklava götürür. Bu kadar yeter bence Goemon
Lima

Çalışkan birisi. Foruma geldi geleli paslaşıyoruz. Sevmeye başlıyorum kendisini.

Sadece bir tık daha uzun cümleler kursa keşke.

Yine de eksik olmasın buralardan.

Dem

Vera... Çok net, çok gerçek, çok kendini bilen ve umursamaz.

Umursamazlığı şu: Kimseye şirin görünmeye çalışmıyor.

Ve çok becerikli. Yaptığı pastaları görünce içim gidiyor :)

Aleyna ??

Bazen dertli bazen esprili bazen melankolik ama narin biri olduğu kesin.

Immmm canın kimi isterse onu tanıt, dinlerim.

Shinigami

Balık yemeyi çok sever,güclü karakterlidir, uykuya ve dinlenmeye düşkündür,sevimli sevimli hareketler yapar, meraklidir,oburdur,gururludur.

Başka neyin tanimi bu sizce? bilene yüz puan :D

Nef'

Kediiiii <3

Nef, kendi halinde tanımının benim için forumdaki karşılığı. Yalnızca bir kez sinirli gördüm. Konuyu bilmiyordum ama hani şey düşündüm "bu hatun kızdıysa bi sebebi vardır"
Forum içi sevdiklerinde ve sevmediklerinde bir değişiklik mevcut. Dikkatimi çeken budur.

Muraaattt

Asrm videoları ile milletin günahına giriyo
Pastalar sarmalar çöreklerlede bneim günahıma giriyo
Sevmiyom ya muratı :liv:

Süleyman

Hakkinda hic bilgim olmayan ama foruma yansittigi kadariyla fikir edinebildigim biri. Haksizliga tahammul edemeyisi ile aklimda kalan, forum dunyasina asina biri diyebilirim yoSun icin.
huri

Geri