Tanımadığınız biriyle asansöre bindiğinizde selamlaşır mısınız?

Konu sahibi son olarak 1070 gün önce görüldü
Forumsaldakiler genelde asansörde kalıyordu o kadar çok bozuluyordu ki o asansör
Neyse konuya dönecek olursak en azindan başımla hafiften bir selam veririm

Asasörde olmasına gerek yok. Selam vermek ya da almak o kadar kötü bir davranış biçimi değildir. Neticede tebessüm ile verilen bir selam ile alınan bir selam aradaki samimiyeti ve iyi niyeti gösterir. Tanımadığınız birinin odasına girerken bile ''selam aleyküm, merhaba'' tarzı selamlaşma durumu olabilir.

Asasörde olmasına gerek yok. Selam vermek ya da almak o kadar kötü bir davranış biçimi değildir. Neticede tebessüm ile verilen bir selam ile alınan bir selam aradaki samimiyeti ve iyi niyeti gösterir. Tanımadığınız birinin odasına girerken bile ''selam aleyküm, merhaba'' tarzı selamlaşma durumu olabilir.

Selamun aleyküm lawyer bey nasılsınız

Aleyküm selam AsiveMavi, Teşekkür ederim siz nasılsınız? :)

Hayır. Muamezekâr ve hassas, düşünceli yapım gereği "Hanımefendi buyrun siz önden çıkın, ben arkanızdan binerim." diyorum. Çünkü insanlar bir yabanciynen bile asansörlere binemez olmuş, ürkütmemek lazım, düşünceli olmak lazım.

Teşekkür ederim. Sağol, görüşürüz.​

Tanımadığım kişiyle el bile sıkışmam asansörde ne işim var .P

Selamün aleyküm derse aleyküm selam o kadar.

Yoo niye selamlasiyim.

Çok değişik tipler var ama ben kadınlarla selamlaşıyorum bazı erkekler insanın gözünün içine bakıyor o yüzden çok şaapmamak lazım Ssjssj

Kendi asansörümde, patronun kim olduğunu hatırlatmak için.

Bi selamdan ne olacak.. bi iyi günler iyi akşamlardan zarar gelmez..

Geri