Tanımadığınız biri sizi arayıp"Dertleşmek istiyorum,hayat hikayemi dinler misin?derse

Konu sahibi son olarak 281 gün önce görüldü

Tanımadığınız biri sizi arayıp"Dertleşmek istiyorum,hayat hikayemi dinler misin?Derse

• Dinlerim

Kullanılan: 21 36.8%
  • Telefonu kapatırım.

Kullanılan: 7 12.3%
  • Manyakmısın sen kardeşim derim :)

Kullanılan: 16 28.1%
  • Diger

Kullanılan: 13 22.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Yav faktir git derim

benim derdim bana yetiyo:d
hic ugrasamam

Ahaa yakaladım seni ,dolandırıcısın sen, beni kandırıp tüm mal varlığımı araklamak istiyordun değil mi? Seni gidi seniii, derdim.

İş yerinde ofise yeni bir personel geldi geçen senelerde. Tek boş yer benim karşımdı. Yüz yüze bakılan masalar, ne sevimsiz bir düzen. Neyse böyle olunca kadın ofise giriyor ilk bana selam veriyor, bir şey yerken bana ikram ediyor, bir şey soracaksa bana soruyor. Böyle böyle aramızda pozitif bir enerji oluştu. Bir gün dedi ki dışarı yemeğe çıkalım, kabul ettim, neyse çıktık. O yemek boyunca bana özel yaşamını, kocası ile olan toksik ilişkisini, mükemmeliyetçi ama cahil ailesini anlattı ve hatta çok özel olduğunu düşündüğüm şeyler de söyledi. Dinledim. O dönem ve öncesinde herkesi dinliyordum. Ofise geri döndüğümde kendimi çok rahatsız hissettim. Çok kısa zaman önce tanıdığım biriyle ilgili bu kadar çok şey bilmek beni çok yordu.
Sonra sonra işle ilgili sorumsuz davranışları ve tarz farklılığından ötürü kişisel olarak uzaklaştım. Anlattıkları hep bende kaldı, sır diye düşündüm doğal olarak ta ki bana anlattıklarının bir kısmını başkasından duyana kadar… meğer herkese anlatıyormuş kfjf Ses etmedim tabii. Anonim dert anlatmayı bir yere kadar normal karşılarım ama böyle olmaz:d Bazı insanlar herkese anlatıyor. Ay neyse… Artık yakınlarımın dışında kimseyi dinlemem. O kadar vaktim de enerjim de yok. Kendim de eşim ve birkaç yakın dostum dışında kimseye konuşmuyorum.

Son düzenleme:
Geri