tamir etmeye bayılan erkek

Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
geçende sıkma yapmayan çamaşır makinesinde kömür değiştiriliyormuş onunla ilgili reels çıktı gözlerimi kırpmadan izledim............ avmye gidince teknosa yerine eşiyle birlikte zara gezen erkek biraz şeydir............

Bu gidişle mecbur öğreneceğiz bi seyler.
Yalvar yakar parasiyla usta getirtemiyoruz. Gelenler de kazığı çakıyor.

geçende sıkma yapmayan çamaşır makinesinde kömür değiştiriliyormuş onunla ilgili reels çıktı gözlerimi kırpmadan izledim............ avmye gidince teknosa yerine eşiyle birlikte zara gezen erkek biraz şeydir............
Sen zaten bişey yapma tırnakların kırılır mazallah q

Yapılmasa da bilmekte fayda var çünkü acil durumda kimseyi bulamıyor veya çok yüksek ücretler ile karşılaşabiliyorsunuz. Bilen biri olursa hiç değilse hak ettikleri rakamın üstüne çıkamıyorlar.

Beceririm.
Önce durumu analiz edeceksin. Sonra materyal temini, ve metod seçimi. Arkasından uygulamalar ve sonuç. Mük

Run’a gönülden katıldığım bir post jfjd

Bence bir erkeğin elinden ufak tefek de olsa tamir işi gelebilmeli hatta bence kadınlar da ufak tefek şeyleri bilmeli. Benimki bu konuda premiumdur:d düşük bel kotu eksik bir tek jfjf

Run’a gönülden katıldığım bir post jfjd

Bence bir erkeğin elinden ufak tefek de olsa tamir işi gelebilmeli hatta bence kadınlar da ufak tefek şeyleri bilmeli. Benimki bu konuda premiumdur:d düşük bel kotu eksik bir tek jfjf
IMG_2074.jpeg

Canım ya eve servis geldiğinde neden ilk akla gelen düşük bel kot olur ki hahha. Evet bir erko evinin eksiğini gediğini bilmeli yapmalı. Bir matkap çantası efendime söyleyeyim envai çeşit çivisi, bir köşede pek açılmasa da görüntüsü yeter dediğin takım çantası olmalı. :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Kadınlar el becerileri olan, tamir yeteneği olan erkekleri çekici buluyor bilgisini öğrendiğim günden beri kendimi çok geliştirdim :)
Evet, her türlü tamir işleri yapılır.. işimizin başındayız her daim.
eskiden bizim vantilatör bozulmuştu hatırlıyor musun ilk sana sordum o sıra anlamadın ben klimacıyım dedin fakir fakir işler verme bana diye ekledin...
Sonra kargaya sormuştum, allahın kaçakçısı adım adım kabloları nasıl keseceğime kadar anlatmıştı ve tamir etmiştik...

eskiden bizim vantilatör bozulmuştu hatırlıyor musun ilk sana sordum o sıra anlamadın ben klimacıyım dedin fakir fakir işler verme bana diye ekledin...
Sonra kargaya sormuştum, allahın kaçakçısı adım adım kabloları nasıl keseceğime kadar anlatmıştı ve tamir etmiştik...
Tamam da o işlerden karga anlar, düzenek falan, molotof yaptığı için, basit işler ahaha. Ulan kahkaha attım.
Ben zenginlerle çalışıyorum biliyorsun, Klaus'un dediği gibi, fakir müşteri ile merhaba merhaba.
Sana klima vereyim dedim, yok dedin. Ne yapabilirim, başkası olsa hemencecik gönder derdi..

eğleniyorlar işte niye dalga geçiyorsunuz? : ))))

Geri