Oggy
Platin Üye
geçende sıkma yapmayan çamaşır makinesinde kömür değiştiriliyormuş onunla ilgili reels çıktı gözlerimi kırpmadan izledim............ avmye gidince teknosa yerine eşiyle birlikte zara gezen erkek biraz şeydir............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilip de yapmayan delikanlilardanim ben.....@Jose Chilavert var mı böyle hünerlerin..............
Sen zaten bişey yapma tırnakların kırılır mazallah qgeçende sıkma yapmayan çamaşır makinesinde kömür değiştiriliyormuş onunla ilgili reels çıktı gözlerimi kırpmadan izledim............ avmye gidince teknosa yerine eşiyle birlikte zara gezen erkek biraz şeydir............
O olmayıpta olduramamayı saatler kovalar. Senin işin yok mu derler hahahhabir şeyler olmuyorsa bir şeyler olmuyordur kabul de etmiyorlar :d
Kadınlar el becerileri olan, tamir yeteneği olan erkekleri çekici buluyor bilgisini öğrendiğim günden beri kendimi çok geliştirdim
Run’a gönülden katıldığım bir post jfjd
Bence bir erkeğin elinden ufak tefek de olsa tamir işi gelebilmeli hatta bence kadınlar da ufak tefek şeyleri bilmeli. Benimki bu konuda premiumdur:d düşük bel kotu eksik bir tek jfjf

eskiden bizim vantilatör bozulmuştu hatırlıyor musun ilk sana sordum o sıra anlamadın ben klimacıyım dedin fakir fakir işler verme bana diye ekledin...Kadınlar el becerileri olan, tamir yeteneği olan erkekleri çekici buluyor bilgisini öğrendiğim günden beri kendimi çok geliştirdim
Evet, her türlü tamir işleri yapılır.. işimizin başındayız her daim.
Tamam da o işlerden karga anlar, düzenek falan, molotof yaptığı için, basit işler ahaha. Ulan kahkaha attım.eskiden bizim vantilatör bozulmuştu hatırlıyor musun ilk sana sordum o sıra anlamadın ben klimacıyım dedin fakir fakir işler verme bana diye ekledin...
Sonra kargaya sormuştum, allahın kaçakçısı adım adım kabloları nasıl keseceğime kadar anlatmıştı ve tamir etmiştik...