tamir etmeye bayılan erkek

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
siz deyin bozuk bir ev eşyası tamiri,
ben diyeyim araba, motor tamiri...
ellerinden almaya çalışamazsınız bile...
bunun ilerleyen boyutu şudur;
boschun matkap ucu setini alır evin bir köşesine koyar :)
keşke kalbimizi de tamir etmeyi bu kadar kolay becerebilseler dersin en sonunda :d

dırırı dırırı fon müziği

Bu tipler genelde tamir ettikleri alet-üründen parça arttırırlar.

-Oldu mu hayatım?
-Oldu sayılır.
-Bu ne parça burada duruyo?
-Fazla o ya.

Nefret ederim. Yapamaz mıyım? Yaparım. Ama keyif almadığım bir şey ile niye uğraşayım?

Bir de hiçbir zaman bir usta kadar temiz işçilik ile yapamam. Çağırırım ustayı. Sorumluluğu, işçiliği ona ait.

Zamanımı buna harcayacağıma bir bölüm dizi izlerim.

Sırf tamir etmek için bile çalışmakta olan eşyaları bozarım.
Sarıyor.

Ben Kedi bir musluğu bile takamıyor, bir armatürü bile bağlayamıyor, bir gider borusunu bile değiştiremiyor dedirtmem Mualla. Evlilik sözleşmemizin 28. maddesinin 3. bendinin 2. fıkrasına dayanarak seni sessiz kalmaya davet ediyorum.

Bu abim .d evde bişey mi bozuk getir tamir edeyim derdi o an yürekler ağza gelirdi tabi çünkü biliyoruz ki o şey o masadan hiç bir zaman sağlam kalkamayacak artık kırk usta gelse onu eski haline geri getiremeyecek sonuç EL FATİHA :D

Son düzenleme:
Usta ustayı da kıskanabiliyor bazen. Ve çok dağınık çalışırlar.dd

Biliyor ve yapıyorsa harika ama bilmiyor yapıyorsa ziyan

Şimdi sıcak su ve soğuk su çıkışı var mutfakta biliyorsunuz, bir tane maşon takılacak oraya yani ek parça uzatma gibi bir şey diş değiştirecek. Parçanın fiyatı 130 TL işçilikle beraber 4000 lira dedi tesisatçı kardeşimiz, gayet de güzel yapariz. Atmaca falan değil bu birebir yakın zamanda yaşadgdım diyalog. Çözüldü mü çözüldü 130 TL ✋

Yapabildiklerimi yaparım. Ne gerek ufak tefek şeyler için bir dünya para vermeye.

Ben suyu kesmeden musluk değiştiriyorum ustalık budur

Geri