tam kapanmada yapılacak aktiviteler

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Zenginsen paran varsa çeşme ye bodruma gitmek. Nasılsa paran varsa yasak yok istediğin gibi tatile gidebilirsin.

Gol yememek ve kontra ataklarla maçı kazanmak.

bolbolfilmizlemeksporyapmakyazahazırlıkdiyeceğimdeyazındayinemasketakarakgezecezyazlıktasanırımsad

Kuzenlerle batak atmak.
Film ve futbol.
Pubg.
Survivor.
Survivor Extra.
Survivor Panaroma.
Kacak yoldan dag yuruyusu.
Kopegi salariz bahce de deli gibi kossun. Ustumuze atlamasa daha iyi olacak ama neyse.

Bunlar donup durur galiba, sira yok.

önceki kapanmalarda kitap okuyor, müzik dinliyor ve resim çiziyordum....... şimdi öyle yapamicam arkadaşlar psikolojim bozuk üzgünüm anca böyle şeyler yaparsam geçer bu günler.....

5FC1AC41-6546-46BE-8DFF-45996C942CB3.jpeg

Sanal sevgili bulujam.
Kesin kararliyim.

Tökezledi.

o zaman ben vize başvurusunu iptal edeyim, böyle gruplardan insanlarla tanışılacaksa... :/

Böyle grup derken?

Çocuklar evde olduğu için seks falan seçenek olarak aklımıza gelmesin. Ben diyim.

Oggy beyin grubu.
Benim gruplarim farkli.p

ee naptınız? ilk günde herkes suskun, sessiz... öyle herkes kendi başına dizi izleyecekse nerde kaldı milli birlik ve beraberlik ruhu. 4 ay önce telefonunu açmadığım bi arkadaşıma dönüş yaptım ben. anca dönebildim kuzum ya...

ee naptınız? ilk günde herkes suskun, sessiz... öyle herkes kendi başına dizi izleyecekse nerde kaldı milli birlik ve beraberlik ruhu. 4 ay önce telefonunu açmadığım bi arkadaşıma dönüş yaptım ben. anca dönebildim kuzum ya...
Ilk gun boyleyse ileri ki gunleri dusunemiyorum zaten.. rus ruleti oynasak silah tutukluk yapar yine sıkılalım diye olmeyiz.

Geri