tam kapanmada yapılacak aktiviteler

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
(Başlığı ekşi sözlükten çaldım.)
Ben hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum şahsen. Boş boş tavana bakmaya devam edeceğim. Belki 19 sayısının mucizesine kaptırırım kendimi bilemiyorum.

bol bol spor yapın evinizde çay için nebilim kitap okuyun film izleyin zaman zaten gçer

sad xd

Kitap
Film/dizi
Her gün maç var
Flörtü olan varsa flörtle kapanırsa birlikte pes oynayabilir

Dark souls speedrun yayinlari yapicam twitch de her zaman ki gibi...

her zaman yaptığımız gibi film, dizi, oyun, kitap, müzik. umarım geçenki kapanma gibi can sıkıntısına alışverişe yönelmem. gerekli gereksiz birçok şey alıyorum.

bizim için bişi değişmedi :d yanlış yorumlamıyorsam dönüşümlü olarak devamke.

genelde film dizi kitap vs vs yaptıklarımız dışında, giysi dolabımı düzenleyeceğim, giymeyeceklerimi ayırırım tekrar ve tekrar asgd sonra aksesuarlara geçerim:d sonra düşünürüm.... :/ ders çalışmam lazım, vakit geçer

Netflix e 3 aydır para ödemiyom gidem de yenileyem bari

biraz biceps kasarım biraz sguad biraz diz kapagı masajı fiLaN xd

Gündüzleri kitap/film ve fransızca okumalarımıza devam edeceğiz sevgili @glu ile birlikte. Akşamları da Battlefield 1 ve Fm arasında mekik dokuyacağız gibi duruyor. Aslında ofisteki tavlayı getirip babamlan da oynayabiliriz. He lan iyi fikir

küçük çocuğu olan aileler yandı, misal ben :(
aktivite falan da kalmıyor ki maalesef, kara kara düşünüyorum

Gündüzleri kitap/film ve fransızca okumalarımıza devam edeceğiz sevgili @glu ile birlikte. Akşamları da Battlefield 1 ve Fm arasında mekik dokuyacağız gibi duruyor. Aslında ofisteki tavlayı getirip babamlan da oynayabiliriz. He lan iyi fikir
Kitap/film onerileri bekliyoruz favelaa

Geri