tam kapanmada yapılacak aktiviteler

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
8-9 saat call of duty warzone/black ops
bir iki bölüm dizi belki film
alkol müzik sağa sola sarmaca sataşmaca ve kapanış.

Benim kapanmanın için ekstra bir durum olmaması ne acı..
aktivite olarak sessiz sinemanın çizerek anlatma versiyonu var. Geçen onu oynadıydık eşimle baya eğlenceli oluyor.

Screenshot_20210427-091655.jpg
bu zorlu günlerde forumun genelinden beklediğim erdemsizlik budur... lütfen en erdemsiz olmak için yarışalım... ama tek bi şart var üyeler banlanmadan muaf tutulsun ve izin kağıtlarıyla laf sokabilsin <3 işte birlik ve beraberlik, işte ramazan. belki bi günde toplaşıp film izleriz... (2 kişi izlediler)

perşembe akşamına kadar sugar daddy bulmaya çalışacağım...... kapanınca yapacağım şeyleri finanse edecek birine ihtiyacım olacak çünkü......

sabah işe gelmek, akşam eve gitmek. Sonra dur büyüklerimiz gibi şey diyim efendime söylimmmmmmm sonra işyerinde iş çok hareketli olmayacak gün boyu personelle kavga patronla kavga malum bankalar açık ödemeler fulll iş yok yices birbirimizi napalım.

çok verimli geçireceğimden şüphem yok..........

biraz böyle :

97a0c22e68193f2b95fb204693f13c23.jpg

biraz şöyle :

f701e70a98ab2a80deb2640ce2bed1b7.jpg

bi süredir ruhsar izliyorum. dizi tam anlamıyla dönemin sosyal&siyasi iklimine gönderme bombardımanı. en ufak göndermeyi araştırdığında dipsiz bir kuyunun dibine giriyorsun. tam kapanma döneminde bana baya iyi gelecek. : D

Bu kapanmayı @Majik Oyunbozanoğulları hocamın kitaplarını okumak ve Youtube videolarını izlemek için iyi bir fırsat olarak görüyorum. Bunlardan arta kalan zamanda da Adıyaman tütünlerimiz ve kaçak çaylarımız eşliğinde eski dostum @Favela ile İran sineması üzerine bol bol tartışırız diye düşünüyorum.

Geri