Taksim'in Sessizligi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]P34z2AjMIjY[/YOUTUBE]:liv: Taksimde tek gecelik otel arayan kadina ilginc tekliflerde bulunan sahislar.

Hayvanlara hakaret etmek istemiyorum ne diye hakaret etsem. Hele şu yasini başını almış kart zamparalara bak.

Eşini bekliyormus gelmese kızla birlikte olacak.
Pipisine kan gidip beynine gidemeyenler...

İki tane zibidi bu topluma örnek gösterilemez!..

Kadın resmen bir şeyleri ispat etmenin derdinde ona alet olan iki tane hıyar mı bu toplumu temsil edecek?
Ayrıca bu videonun çekimini yapanlar ne malum organize değil!

Kadın resmen bir şeyleri ispat etmenin derdinde ona alet olan iki tane hıyar mı bu toplumu temsil edecek?
Ayrıca bu videonun çekimini yapanlar ne malum organize değil!

Her türlü teorini kanun kabul ederiz reis.

Orada o rolü yapabilmek bir kadınlık marifeti sanırım.

Silistre, tabiikide bir toplumu temsil etmez. Seninde dedigin gibi, bende sezdim bunu kadinin konusmalarinda. Yinede bu ihtiyarlarda az pis degil. Firsat pesindeler.

Bu tarz cevapların geleceği beklentisiyle organize edilmiş bence bu çekim. Yani soruyu soruş tarzı , mekan ,oradaki bu tarz otellerin varlığı.. Toplumdaki insanların çeşitliliğini gösteren kesit olmuş misal sondaki adam oksijen israfı nasıl bir açlıksa taktı aynı cümleye

yoksa...
yoksa... :DDD

ne rahatsız milletiz umarım eşin görür

gerçekten kadın olmak ne kadar kötü birşeymiş allah güç versin..

[FLASH][/FLASH]
O halde bir gün kadın kılığına girerek sokağa çıkın ve sosyal deney yapın. Böyle yazmak kolay hadi bakalım.

Otel 20 metre yanında devasa duruyor hanımefendi otel soruyor üstelik bir de tek gecelik oda arıyorum diyor, sorduğu adam sanki resepsiyon görevlisi.
Hazır taksime uğramışken,
Bari Pangaaltına gidip oradaki barlardan çıkanlara sorsaydı.
En azından müşterisi çoğalırdı..

taksim'de adım başı otel var pansiyon var kalacak yere ihtiyacın varsa gidip sor ne sokaktan geçenlere soruyorsun dimi ama :asd:

kiz zaten sosyal deney yapiyor idrak etmek zor mu maksat sordugu kisilerin ne tepki verecigini gostermek ..

kiz zaten sosyal deney yapiyor idrak etmek zor mu maksat sordugu kisilerin ne tepki verecigini gostermek ..

gece yarısı taksimin nasıl bir yere evrildiğini de biliyor kız. tam olaraktan beklediği tepkileri almış işte. sonra da erkekler abazan diyecekler. bu insanı sinir edip edip çok değiştin sen demekle aynı şeydir.

gece yarısı taksimin nasıl bir yere evrildiğini de biliyor kız. tam olaraktan beklediği tepkileri almış işte. sonra da erkekler abazan diyecekler. bu insanı sinir edip edip çok değiştin sen demekle aynı şeydir.

işte her yerin gece olduğunda değişen yerleri vardır bazıları salağa yatıyor galiba:D

[FLASH][/FLASH]

Otel 20 metre yanında devasa duruyor hanımefendi otel soruyor üstelik bir de tek gecelik oda arıyorum diyor, sorduğu adam sanki resepsiyon görevlisi.
Hazır taksime uğramışken,
Bari Pangaaltına gidip oradaki barlardan çıkanlara sorsaydı.
En azından müşterisi çoğalırdı..

Beyefendi bir video üstünden toplum belirlenemez demissiniz ya ben de bir bayan olarak taksim olmasa dahi normal bir yolda arabası olan er kişilerin korna ya basmaalarina yol kenarına yanasip sanki bir tek onun arabasi var gibi sokakta ki her kadın onun arabasına binip gidecekmis gibi yaklaşmasıni bildiğim için siz de bunu yapın ve öğrenin diyorum bunda bir art niyet yok. O zaman daha geniş bilgi sahibi olursunuz fikrimce.

Durum normalmis gibi davranilmasi da ayrı bir enteresan :)))
Toplumun bilinç altının nasıl çalıştığını düşünmek yerine kızı suçlamislar resmen pes xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri