Taksim'in Sessizligi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabani kullanıcı ismine sahip saplama kadınlara yaranma peşinde olan bir kuyruk. Saplanmış, ayrılamıyor.

Ses tonu ve beden dili analizcilerine danışın. O şuh tavırlar cinselliğe davet içermiyorsa bu hayatta hiçbir şey görüp yaşamadığımı kabul ederim. Bu, Türkiye'nin değil, dünyanın sorunu. Farkındalık kendi coğrafyanızı ve insanınızı aşağılamak değildir. Önce öğrenilmesi gereken budur.

Çek Cumhuriyeti bir paket sigara karşılığı ilişkiye girebileceğin basit kadınlar diyarı olmuş. Belçika uluslararası genelevleriyle, parkta yaşanan cinsel ilişkileriyle öne çıkma gayretinde. Park görevlileri çikolata kabı değil, prezervatif topluyor. Katı Japon kültürü bu işi tersine çevirmeye muktedir değil çünkü abartıyla birlikte üremeyi unuttular. Diğer Uzak Doğu ülkeleri fuhuş cenneti.

Ghost in the shell çizgi filminde lezbiyen ilişki örneği çocuklara sunuluyor.

Cinsel sapkınlıklar; büyük oranda erkeklerde gözükmektedir. Tüm parafililerin %50’sinden fazlası ilk belirtilerini 18 yaşından önce gösterirler. Parafilik davranışların meydana gelişi 15 ila 25 yaşları arasında tepe noktasına ulaşır ve tedrici olarak azalır.

BM Barış Gücü askerleri cinsel istismar ile anılıyor. İsveç, We are Stockholm festivaliyle zirveyi yaşadı.

Almanya’nın Köln kentinde çoğu kadın binlerce kişi yılbaşı gecesi yaşanan toplu taciz, gasp ve şiddet olaylarını protesto etti.

Zihinlere işlenenlerden insanların nereye gittikleri görülebiliyor.

Kadınlar arınmış birer aziz iken erkekler nasıl tüm bu pislikleri başarıyor? Seçkin Piriler'in: "Her gün bir yerine işaret koyup yanıma gönderiyordu." sözü geldi aklıma.

phoibos akilli biri bilirdim seni tozuttun simdi konumuz dunya degil yasadigimiz yerler ilgilendirir kizlara yaranmak nedir oyle ergenler gibi yazdin sapinizm

phoibos akilli biri bilirdim seni tozuttun simdi konumuz dunya degil yasadigimiz yerler ilgilendirir kizlara yaranmak nedir oyle ergenler gibi yazdin sapinizm

Doğal. Normal. Şimdi muhterem gibi "anlamıyorsun, kitap oku" yazacağım.

Mesele şu; gündelik yaşamda böyle bir tavır ve davranışın içine girmiyor olabilirsin. Ama bir yılan seninle dans etmeye başladığında sen de dansa meyledersin.

Güdü, dürtü ve arzu. Bu kavramları iyi düşünelim. Adab-ı muaşerete uygun bir şekilde sorulsaydı adres ve aynı yaklaşım sergilenseydi, şahit olan her göz erkeği kınardı.

Erkeğin p.... le kadının o....sunu iyi ayırt etmek lazım. Ağzım bozuk, ağrılarım var. Kusura bakma.

Bir seyyahın not defterinde geçen bir hikaye, okuduğum tarihi makaleyi hatırlamıyorum ama kimin getirdiğini hatırlıyorum. İsterseniz, sorup öğrenirim kaynağı.

Eski Türk toplumlarından birine giden seyyah güzel ve yarı çıplak bir kadın görür. Sonra fark eder ki, orada bulunan erkekler kadına bakmamaktadır. Merak eden seyyah, kadının yanına gider ve: "Afedersiniz, çok güzel bir kadınsınız. Ve üstelik yarı çıplaksınız. Neden kimse size bakmıyor?" diye sorar.

Kadın seyyahı işaret ederek: "Bu bizden değil." der.

Her şey, hepimizin nasıl düşündüğüyle ilgili.

kitap okuyunca ne olunuyor ornek verdigin ulkeler bati,kafir diye adlandiriliyor bizim toplumda namus ,din, bir kavram icinde oldugu icin onlar yaptiginda lanetleyenler donup kendilerine baksin ayrica ben hic gormedim bir kac gazete manseti haric yilda bir defa izine geliyorum 1 ayda gorduklerimi bu toplumlarda goremiyorum kadina yapilan cirkefligi konuyu simdi saptirma anlayan anladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri