aloneboy1903
Gümüş Üye
-
-
-
-
Herkesin farklı sosyal medya ortamlarında takip ettiği hesaplar var. Kimini alanında uzman görürüz, kimi çok hoşumuza gider, kimi bizi Dünyada ne olup bitiyor anında bilgilendirir, kimi nereden biliyor bunu diyerek şaşıracağımız bilgileri sunar, kiminden haberlere ulaşmaya çalışırız... Bu türden faydalandığımız hesapları başkaları da faydalansın diyebiliriz. Onları biriktirmek için bu başlık kumbara olsun, ilk hesabı ben atıyorum:
Askeri yer bilimleri üzerine çalışan bir akademisyenin hesabı. Özellikle Kurtuluş Savaşı alanlarını gezip paylaşıyor ve Sakarya Savaşı ile ilgili kitabı da var. Fırsat buldukça iletişime açık biri olduğunu da düşünüyorum.
------------
Bu da kumbaranın açılış hediyesi:
Takip ettiğim üçüncü hesabı. Kapatılıp duruyor (:
Trakya ve Balkan kültürü, tarihi üzerine bilgiler paylaşıyor. Balkan Savaşlarında Trakya adlı kitabı da var. Sosyal medyada fazlasıyla aktif biridir.
Not: Başlık altında sohbet etmemeye çalışırsak faydalı hesaplar daha çok göz önünde olur.
Askeri yer bilimleri üzerine çalışan bir akademisyenin hesabı. Özellikle Kurtuluş Savaşı alanlarını gezip paylaşıyor ve Sakarya Savaşı ile ilgili kitabı da var. Fırsat buldukça iletişime açık biri olduğunu da düşünüyorum.
------------
Bu da kumbaranın açılış hediyesi:
Takip ettiğim üçüncü hesabı. Kapatılıp duruyor (:
Trakya ve Balkan kültürü, tarihi üzerine bilgiler paylaşıyor. Balkan Savaşlarında Trakya adlı kitabı da var. Sosyal medyada fazlasıyla aktif biridir.
Not: Başlık altında sohbet etmemeye çalışırsak faydalı hesaplar daha çok göz önünde olur.