Takip Edilecek Hesaplar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkesin farklı sosyal medya ortamlarında takip ettiği hesaplar var. Kimini alanında uzman görürüz, kimi çok hoşumuza gider, kimi bizi Dünyada ne olup bitiyor anında bilgilendirir, kimi nereden biliyor bunu diyerek şaşıracağımız bilgileri sunar, kiminden haberlere ulaşmaya çalışırız... Bu türden faydalandığımız hesapları başkaları da faydalansın diyebiliriz. Onları biriktirmek için bu başlık kumbara olsun, ilk hesabı ben atıyorum:

Askeri yer bilimleri üzerine çalışan bir akademisyenin hesabı. Özellikle Kurtuluş Savaşı alanlarını gezip paylaşıyor ve Sakarya Savaşı ile ilgili kitabı da var. Fırsat buldukça iletişime açık biri olduğunu da düşünüyorum.

------------

Bu da kumbaranın açılış hediyesi:

Takip ettiğim üçüncü hesabı. Kapatılıp duruyor (:
Trakya ve Balkan kültürü, tarihi üzerine bilgiler paylaşıyor. Balkan Savaşlarında Trakya adlı kitabı da var. Sosyal medyada fazlasıyla aktif biridir.

Not: Başlık altında sohbet etmemeye çalışırsak faydalı hesaplar daha çok göz önünde olur.

Roma ve Antik Çağ'a yönelik bilgiler sunan, kitaplar öneren hesap:

Orta Çağ ile ilgili farklı görüşler sunan, akademik kaynaklar öneren bir hesap. Kendini şöyle tanıtmış:
Daha fazla bilgi edinmek isteyenler Tarih-i Osmani Mecmuasının 3. cüzünün 1912. sayfasına bakabilirler efem.

@İnsomnia seninle kuvvetli ortak noktalarımız var. Saydığın 4 hesabı da severim. Biraz uzun olacak ama kb.

Twitter

Youtube

Twitter Burhan Kuzu, sadece okuyup gülmek için bire bir. Tüm takipçileri döşüyor ama adam da tık yok. Güya profesör ama yazmayı dahi beceremiyor ve saçma sapan Twitt atıyor. Gülmek ve eğlenmek isteyenlere tavsiye ederim.

Biraz oradan biraz buradan;

allasen barış özcan ne yaa :ddd

• Beğen
Tepkiler: glu

allasen barış özcan ne yaa :ddd

Aa bak Flu Tv'yi unutmuşum. Özellikle Erkcan Hoca'nın Olmaz Öyle Saçma Bilim'ini şiddetle tavsiye ederim. Türkiye'nin en parlak zihinlerinden biridir Erkcan Hoca.

• Beğen
Tepkiler: Sux
@glu beni iştahlandırdı ama paylaştıkların genelde İngilizce. Benim yabancı dilim Maraş sınırları dışına zor çıkar :(

Değişik tarzda bir hesap önereyim.
Özellikle yurt dışındaki önemli spor gelişmelerini, transferleri bizim basından önce bildiren bir hesap. Ara sıra faydalı bilgiler de katıyor. Yurt dışında yaşayan biri zaten:

Savunma sanayi ve askeri teknoloji üzerine yazan bir hesap daha önereyim ama güncel siyasetle çok ilgili olması büyük eksi bence:

Çevreci, ekolojik dengeyi esas tutarak tarıma sahip çıkan bir derneğin hesabı:

Yeşil hareket demişken ekolojik bir hesap daha geliyor:

Son olarak temiz enerji, nükleer enerji hesabı da koyayım:

internette viral olmuş çeşitli şeylerin sırlarını oldukça eğlenceli bir şekilde ifşalayan muazzam bir kanal...... milyar dolarlık netflix belgeselleri..... bak işine kardeşim........

Japon tarihi ve kültürü üzerine bir hesaba denk geldim. Yeni sayılacak bir hesap.

30 Ağustos'un anısına Atatürk'ün fotoğraf ve videolarını renklendiren bu hesabı da sunayım:

30 Ağustos'a giden yolda gün gün Kuvayı Milliye direnişini akademik bilgilerle işleyen bu hesabı gururla sunarım. Bilinmedik durumları ve haritaları sunuyor.

Savaş alanında gezen akademisyenler kullanıyor sanırım bu hesabı. Aralarına bir gün katılıp kamp yapmayı kafama koydum, bu yıl kısmet olmadı. Takiplerseniz kamp arkadaşı olabiliriz:

Gönül isterdi ki bizde sizin gibi ilim irfan öğreten kanalları önerelim ama görüyorum ki hepiniz kafayı yemişsiniz.
Gülmeye eğlenmeye ihtiyacınız var.
Bu kanalı izleyin. Değerlendirin.
Boktan mizahları olduğuna kanaat getirdiğinizde zaten 10.video da falan olacaksınız üzülmeyin.

Diknot : esprili bir dille yazmaya çalıştım ancak alınmayınız.
Daha önce başka bir konuya önerdiğim kanallar vardı üşendiğime buraya sadece bunu yazma gereği duydum

Son düzenleme:
5 minute crafts çok severim.

Geri