Takıntılı bir aşk cinayeti.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ringe davet ediyorum seni (: 9. Sınıfta Ali diye biriyle konuşuyordum ama o benim arkadaşımı seviyormuş aslında ama benimle konuşuyordu sonra gizli gizli buluşmuşlar öğrenince arkadaşımı dövmüştüm SJSJDDJFJJV şimdi UTANIYORUM YAPTIĞIM ŞEYDEN ama hak etti. Ve aynı yerde oturuyoruz kız beni görünce hala çekiniyor.d
Hmm 2011'den beri kick & thai boks yapan ve çocukluğunda da az çok yakın dövüş öğrenmiş birini ringe davet etmek? Yürek yemiş olmalısın diyeceğim, gerçi 1.65 boyunuzla horoz gibi diklenmenize alıştım artık :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Senin ki bayağı psikopatlık boyutunda. Saçını başını da yolduysan kızın artık, seni gördüğü yerde yolunu değiştirir. Ama benim tanıdığım bazı kızlar senin saçını başını yolmayı bırak paket bile ederler de neyse oralara girmiyorum :D:D:D

Hmm 2011'den beri kick & thai boks yapan ve çocukluğunda da az çok yakın dövüş öğrenmiş birini ringe davet etmek? Yürek yemiş olmalısın diyeceğim, gerçi 1.65 boyunuzla horoz gibi diklenmenize alıştım artık :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Senin ki bayağı psikopatlık boyutunda. Saçını başını da yolduysan kızın artık, seni gördüğü yerde yolunu değiştirir. Ama benim tanıdığım bazı kızlar senin saçını başını yolmayı bırak paket bile ederler de neyse oralara girmiyorum :D:D:D
Allah Allah (: saçı elimde kalmıştı sjsjddjfjv hatırladıkca kendimden utanıyorum.
Dayak yiyeceğimi sanmıyorum pek ama sen ısrarcısın dayak istiyorsun

Takıntılı aşka, aşk bağımlılığı ya da ilişki müptezelliği de diyebiliriz. Genelde bu tarz takıntılı kişilerde görülen; gerçek yada platonik bir aşkı takıntı haline getirip ondan başkasını düşünmeyen, hayatını ona göre yönlendirmesi aşırı duygular yaşaması ve bu takıntının gitgide kişinin kendine ve çevresindekilere zarar vermeye başlaması kişinin günlük hayattaki işlevselliğini azaltmasına sebep oluyor. Bu tür insanlar, aşık olduğu kişinin onu mutlu ve tatmin edebileceğine inanıyor. Onsuz bir hiç olduğunu düşünür. Aslında kişi kafasında bir illüzyon oluşturuyor. Tedavi edilmediği sürece de; takıntı sınırları aşıldığında tehlikeli sonuçlar da doğurabiliyor; aşık olunan kişiyi, takip etme, şiddet uygulama, taciz tecavüz, cinayet, kişinin intihar etmesi gibi sebepler doğuyor.

Özgüven iyi birşey de sen biraz abartmışsın (: ağlama sonra saçın elimde kalırsa
Senin özgüvenin abartı değil, benim ki abartı öyle mi? Hep siz haklısınız zaten, erkeğin haklı olma ihtimali % 0 :)
Ayrıca saçım kısa, Max Payne tarzı. Elinde kalacağını hiç zannetmiyorum.

Senin ki tecrübe de bizim ki Çengelköy bademi mi? :D :D :D Bizimki de tecrübe. Üstüne üstlük + yurt dışı tecrübesi.
Ben anlamam yurt içi yurt dışı skfjfjgv aslan olabilirsin ama ben seni kedi yapar miyav yaparım:d miyavlatirim diyemedim de miyav yaparım dedim... R nedir? Nasıl yapılır

Geri