Oklavayla döverim seni :d tatildeyim niye anlamıyorsun snsjdjdjfvElinin hamuruyla, unuyla bu işlere girme sen. Bak ne güzel börek çörek yapıyorsun o sınırların dışına çıkma![]()
![]()
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oklavayla döverim seni :d tatildeyim niye anlamıyorsun snsjdjdjfvElinin hamuruyla, unuyla bu işlere girme sen. Bak ne güzel börek çörek yapıyorsun o sınırların dışına çıkma![]()
![]()
![]()
Oklava bana işlemez. Tatilde hamur börek sonra zayıflamak için spor salonlarında koştur koşturOklavayla döverim seni :d tatildeyim niye anlamıyorsun snsjdjdjfv
Ben amele tatilindeyim (: fazla kilo işime yarar seni dövmek içinOklava bana işlemez. Tatilde hamur börek sonra zayıflamak için spor salonlarında koştur koştur![]()
![]()
Hem insan tatilde hamur yapmaz, un börek çörek açmaz. Denize girer, dinlenir.
Hayırlı olsun hacı babam. Yevmiye olarak ne istersin? Domates, ekmek, biber, peynir?Ben amele tatilindeyim (:
Domates olsun, domates yemeyen adam adam mıdır low !!Hayırlı olsun hacı babam. Yevmiye olarak ne istersin? Domates, ekmek, biber, peynir?![]()
![]()
![]()
Fak fakir @Wicked hamur açıyor. Annesine yardım ediyor, başına örtüyü bağlamış. Allahım hayal edemiyorum seni o halde. Tam bir kooylü kızıDomates olsun, domates yemeyen adam adam mıdır low !!
Acımdan Öldüm Diyen Dayı (Fakir Kebabı)
Hayır ya annem yufka açıyor ona yardım ediyorum :d mecburen
Seni elit elit döverim (: evet saçım düşer diye bağladım dnddnjgvFak fakir @Wicked hamur açıyor. Annesine yardım ediyor, başına örtüyü bağlamış. Allahım hayal edemiyorum seni o halde. Tam bir kooylü kızı![]()
![]()
![]()
![]()
Sen beni bırak dövmeyi, tepikleyemezsin bile. Ayrıca bone dahil eldivenle yemek yapmalısın. Hijyen önemli.Seni elit elit döverim (: evet saçım düşer diye bağladım dnddnjgv
Ben ellerimi yikamadan yapıyorum (: beni hafife almaSen beni bırak dövmeyi, tepikleyemezsin bile. Ayrıca bone dahil eldivenle yemek yapmalısın. Hijyen önemli.![]()
Var sende yok mu ?Sesi mi yok?
Ya niye hamur yoğurmazsınız siz? Niye illa kabala ezoterizmine göre manyak manyak iş yaparsınız?
Cilveleşiysek oldu bizim aramızda, sen niye gerildin?cinnet geçiren forum üyesi ortalığı kana buladı, yapılan açıklamaya göre.
konudan bağımsız sohbet edip cilveleşen iki forum üyesine göz bileyen L lakaplı forum sakini, sinirlerine hakim olamadı ve kaptığı ekmek bıçağı ile diğer iki üyeyi kesti.
Cilveleşiysek oldu bizim aramızda, sen niye gerildin?
Sonuçta bir kız ile erkek arasında???
Annem yoğurdu seni anneme DicemYa niye hamur yoğurmazsınız siz? Niye illa kabala ezoterizmine göre manyak manyak iş yaparsınız?![]()
![]()
İyi de de. Birde sana hamur yoğurmayı tam öğretememiş, biraz daha iyi öğretsin. Birde bone takmayı da öğretsinAnnem yoğurdu seni anneme Dicemyeğenim oynuyodu hamurla gidince yazayım dedim sksjddj ayrıca Gayette güzel olmuş:/
Bunu desem önce beni döver sonra seni (: annem kendine laf söyletmez.dİyi de de. Birde sana hamur yoğurmayı tam öğretememiş, biraz daha iyi öğretsin. Birde bone takmayı da öğretsin![]()
![]()
![]()