Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Böyle aşkın ben…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne yani tüm suç kadınlarda mı? Biz seviyoruz diye öldürülme hakkı mı oluyor? Doğru sevgiyle yanlış kişiyi sevmek ölümle c-e-z-a-l-a-n-d-ı-r-ı-l-a-m-a-zŞu kız milletine keko ve davar sevmenin zararlı olduğunu nasıl anlatacağız acaba? Dizilerden midir, monosodyum glutamat etkisinden midir nedir nerede davar ve iki ayaklı barzo var peşlerinden gidiyorlar. Kimse kusura bakmasın veya baksın, ülkemizdeki kızların büyük çoğunluğunda ciddi bir zeka problemi var. (Benim aile dostumun salak bir kızı da böyle müptezel keşin biriyle evlendi, sonra boşandı. Dayak şiddet gırlaydı zaten.) Hayır T.C. sınırları içindeki kızlar hayvansever ise iki ayaklı barzoları sevmelerine gerek yok. Bir kedi, köpek, sincap sahiplensinler daha faydalı olurlar. Türk kızlarının iki ayaklı barzo & davar sevgisi bitmedikçe, bu cinayetler de bitmez.
Yahu ben öyle bir şey mi dedim? Seviyorsanız en azından iki ayaklı davar & barzo sevmeyin. Sen gidiyorsun kuduz köpek seviyorsun, başını okşuyorsun sonra kuduz köpek seni ısırınca bağırıyorsun aa ısırdı diye. E kuduz tabii ki ısıracak. Bile bile lades olmanın anlamı yok. Memlekette adam mı kalmadı da keşi, müptezeli, sapığı, davarı, barzoyu seviyorsunuz arkadaş? Hayır bunun da nesini savunuyorsun, onu hiç anlamıyorum.Ne yani tüm suç kadınlarda mı? Biz seviyoruz diye öldürülme hakkı mı oluyor? Doğru sevgiyle yanlış kişiyi sevmek ölümle c-e-z-a-l-a-n-d-ı-r-ı-l-a-m-a-z
Savunmuyorum doğru diyorsun ama sevdik diye ölelim mi ? Onu diyorum.Yahu ben öyle bir şey mi dedim? Seviyorsanız en azından iki ayaklı davar & barzo sevmeyin. Sen gidiyorsun kuduz köpek seviyorsun, başını okşuyorsun sonra kuduz köpek seni ısırınca bağırıyorsun aa ısırdı diye. E kuduz tabii ki ısıracak. Bile bile lades olmanın anlamı yok. Memlekette adam mı kalmadı da keşi, müptezeli, sapığı, davarı, barzoyu seviyorsunuz arkadaş? Hayır bunun da nesini savunuyorsun, onu hiç anlamıyorum.
İşte ölmemeniz için, normal bir hayat için bu davarları sevmeyin düz mantıkSavunmuyorum doğru diyorsun ama sevdik diye ölelim mi ? Onu diyorum.
Ayrıca adam da kalmadı (:
Kadın için üzüldüm umarım kurtulurİşte ölmemeniz için, normal bir hayat için bu davarları sevmeyin düz mantıkBenim bir aile dostumun kızı sağ olsun zekası baya geridir zaten. Gitti böyle müptezelin biriyle evlendi. Aşıkım da aşıkım diyerekten. Sonra çocuğu oldu. Ama herif hem müptezel hem de şiddet yanlısı. Boşandılar. Boşandıktan sonra gitmiş kızı eve kapatmış, çocuğunun gözü önünde dövmüş (2-3 yaşında şirin bir kız çocuğu) böyle bir ruh hastası. Üstüne birde madde bulamayınca kızını rehin alıyor, bana mal & para bulun yoksa kızı satarım diye. Kendi kızı için diyor bunu. Şimdi bu hayvan oğlu hayvan tabii ki suçlu da onunla evlenen kız hiç mi suçlu değil? Sen bunun ne mal olduğunu en başından bilip evleniyorsan, zaten başına geleceklere eyvallah etmişsindir.
Adam kalmamış olabilir. Ama bu adam kalmadı diye kuduz köpek ya da davar sevmenin haklı olduğunu göstermez![]()
Ailesi çok uyardı. Ama dinlemedi. Sana yalan konuşacak değilim, o kıza zerre üzülmedim. Çünkü başına gelen her şeyi hak etti. Ben sadece o küçük 2 yaşındaki kız çocuğuna üzüldüm. Her geldiğinde de bize abi abi diye gelir yanıma. Evimde beslediğim kedi filan var, gelir onunla oynar. Şimdi bu kızın suçu günahı ne? Af buyur biri müptezel biri kafasız iki malın hatasının bedelini, bu küçük kız mı ödemeli?Kadın için üzüldüm umarım kurtulurbazen diyecek birşey olmuyor öyle oldum şuan
Ya deme öyle insan üzülüyor en çok da dediğin gibi Çocuğa yazık inşallah düzelir ne diyimAilesi çok uyardı. Ama dinlemedi. Sana yalan konuşacak değilim, o kıza zerre üzülmedim. Çünkü başına gelen her şeyi hak etti. Ben sadece o küçük 2 yaşındaki kız çocuğuna üzüldüm. Her geldiğinde de bize abi abi diye gelir yanıma. Evimde beslediğim kedi filan var, gelir onunla oynar. Şimdi bu kızın suçu günahı ne? Af buyur biri müptezel biri kafasız iki malın hatasının bedelini, bu küçük kız mı ödemeli?
Belli konularda artık gaddarlaştım ben yani. Bana kalsa o küçük kız çocuğunu al onların elinden, birbirlerini mi gebertiyorlar üçüncü sayfa haberi mi oluyorlar ne b.kları varsa yesinler.
İstemeden aldığın bir kararda zarar görürsen, bu senin hatan değildir. Ama bile bile, göz göre göre bir karar alıyorsan ve zarar görüyorsan bu senin hatandır (daha doğrusu aptallığındır). Borsa da böyledir. Hisse fiyatları tepeleri görmüşken, sırf aç gözlülük ve "daha fazla kazanayım" diye tepeden mala girersen piyasa yapıcı endeksi çaktığı anda Levent Kırca'nın sarhoş tiplemesi gibi kalırsın. Endeks yanlışlıkla üstüme oturdu dersin. İnsan tabii ki duygusal varlıktır ama, hayatına dair konularda analitik ve rasyonel olmak zorundadır.Ya deme öyle insan üzülüyor en çok da dediğin gibi Çocuğa yazık inşallah düzelir ne diyim![]()
Ya tamam da o kadının düşüncesini bilmiyoruz sonuçta. Belki düzelir diye düşündü yada sevgisi ağır bastı bilmiyorum amao adamdan çocuk getirdi dünyaya bile bile getirir mi bir insan bilemedimİstemeden aldığın bir kararda zarar görürsen, bu senin hatan değildir. Ama bile bile, göz göre göre bir karar alıyorsan ve zarar görüyorsan bu senin hatandır (daha doğrusu aptallığındır). Borsa da böyledir. Hisse fiyatları tepeleri görmüşken, sırf aç gözlülük ve "daha fazla kazanayım" diye tepeden mala girersen piyasa yapıcı endeksi çaktığı anda Levent Kırca'nın sarhoş tiplemesi gibi kalırsın. Endeks yanlışlıkla üstüme oturdu dersin. İnsan tabii ki duygusal varlıktır ama, hayatına dair konularda analitik ve rasyonel olmak zorundadır.
Kendi içerisindeki tutarsızlıkları fark ettiysen zaten daha ne demek gerekir ki?Ya tamam da o kadının düşüncesini bilmiyoruz sonuçta. Belki düzelir diye düşündü yada sevgisi ağır bastı bilmiyorum amao adamdan çocuk getirdi dünyaya bile bile getirir mi bir insan bilemedim
Tamam haklısın da ne diyeyim oh olmuş hak etmiş mi ? Diyemem öyle benKendi içerisindeki tutarsızlıkları fark ettiysen zaten daha ne demek gerekir ki?Kızın yaptığı başından sonuna saçmalık. Mantıklı tek açıklaması o. Bu tiplerden kız milleti uzak durmadıkça, daha çok kadın cinayeti işlenir. Daha şimdi sosyal medya da gördüm fenomen kızın biri evli sevgilisi tarafından 32 yerinden bıçaklanmış. Ben bunun neresini düzelteyim hikayesine benziyor olay.
Hocanın biri anlatıyor;
Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Ya Rabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş. Dua tutmuş; Davut, kızının adını Ayşe koymuş. Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş.
Hocayı dinleyenlerden biri dayanamaz atlar;
"Yahu hocam bunun neresini düzelteyim? Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacak."
Hak etti denmez. Kendi aptallığının kurbanı denir. Kimse böyle bir şeyi hak etmez. Tam da anlatmak istediğim bu. İnsanlar kendilerini küçültmek ve aşağılanmak için adeta sıraya giriyor. Gerek yok buna, biraz geç evlen ya da doğru tercihi yap hayatının sonuna kadar insan gibi yaşa. Kötü bir şey mi yani?Tamam haklısın da ne diyeyim oh olmuş hak etmiş mi ? Diyemem öyle ben
İnat işine girersek mağlup ayrılırsın (:Hak etti denmez. Kendi aptallığının kurbanı denir. Kimse böyle bir şeyi hak etmez. Tam da anlatmak istediğim bu. İnsanlar kendilerini küçültmek ve aşağılanmak için adeta sıraya giriyor. Gerek yok buna, biraz geç evlen ya da doğru tercihi yap hayatının sonuna kadar insan gibi yaşa. Kötü bir şey mi yani?
Ayrıca tabiatım gereği de kız milletiyle inatlaşmadan anlaşamıyorum ben![]()
![]()
![]()
Koç burcu olduğumu hatırlatmama gerek yok sanırım?İnat işine girersek mağlup ayrılırsın (:
Hele böyle bir konuda hiç acımam üzülmüyorum dedin ya üzülene kadar susmam.
Aslan burcuyum bende. Kan çıkar burda (:Koç burcu olduğumu hatırlatmama gerek yok sanırım?
Ayrıca susmasan ne olacak? Bir kızın susturmanın tek yolu, biraz soğuk suyu başından aşağı dökmektir![]()
![]()
Ben analitik ve rasyonel düşünen biriyimdir. O sebeple ilişkilerim hep çatışmalı geçti. Alıştım da artık.
Çıkarsa çıkar yani geri vites mi yapacağım?Aslan burcuyum bende. Kan çıkar burda (:
Ben susan kızlardan olmam inat edince
Ringe davet ediyorum seni (: 9. Sınıfta Ali diye biriyle konuşuyordum ama o benim arkadaşımı seviyormuş aslında ama benimle konuşuyordu sonra gizli gizli buluşmuşlar öğrenince arkadaşımı dövmüştüm SJSJDDJFJJV şimdi UTANIYORUM YAPTIĞIM ŞEYDEN ama hak etti. Ve aynı yerde oturuyoruz kız beni görünce hala çekiniyor.dÇıkarsa çıkar yani geri vites mi yapacağım?
Sen susma, ben çok kızı susturmuşumdur tecrübelerimi paylaşırım seninle![]()
![]()
![]()