Takıntılarınız var mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü

Takıntılarınız var mı?

• Evet var

Kullanılan: 18 66.7%
  • Hayır yok

Kullanılan: 5 18.5%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 1 3.7%
  • Olabilir

Kullanılan: 3 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    27
Mesela kıyafetleri koklamak gibi bir takıntım var,güzel koku takıntım var herşey mis gibi kokması lazım,çamaşırların vernel kokusu gitmişse temiz de olsa yine yıkarım:$ ha bide kolsaati takıntım var saat takmadan rahat edemem kendimi çıplak gibi his ederim :dd

Mesela kıyafetleri koklamak gibi bir takıntım var,güzel koku takıntım var herşey mis gibi kokması lazım,çamaşırların vernel kokusu gitmişse temiz de olsa yine yıkarım:$ ha bide kolsaati takıntım var saat takmadan rahat edemem kendimi çıplak gibi his ederim :dd

Vernelleyin yumuşacık olsun vernelleyin mis gibi koksun :D

Hayat bana takıntılı ben neyin takıntısıyla uğraşayım :)

simetri takıntısı herseyım sımetrıye uygun olucak saat gözlük vs vs ,temızlık takıntısı,oyun takıntısı ( ılla bıtırecem )

İzlediğim herhangi bir film,dizi vb gösterim sanatını kesinlikle sonuna kadar izleyeceğim. Sevmesem dahi o film,dizi bitecek. Bu yüzden pek dizi seyretmiyorum, en az 3 sezon oynamış ya da 1 sezonda final yapmış olacak

Masamdaki hersey aynı hizada olacak
Yemek yerken saçlarım toplu olacak
Cep telefonu pantolunun arka cebinde duracak.

Aklıma gelen bunlar..

Çift sayı takıntısı,
Ofiste masamda ki her şeyin düzenli durması,
Renk takıntısı, karışık renkleri üzerimde barındıramam pek.
Elbise takıntısı, pantolon çok sevmiyorum dolayısıyla bayan elbise derler. : )

Gömlek giyerken habire yakasını düzeltmeye calısırım .:/ düzgün olsada.

Boy takıntım var. Bi de sarışın erkeklere 20 saniyeden fazla bakamıyorum migrenim tutuyor ama bu takıntı değil galiba

Tuvalet kağıtlarına takıntılıyım :honk:

aPbma5.jpg

Misafirliğe falan gitsem, evde, okulda, dışarıda orada burada eğer yanlış konulmuşsa deliririm sinirlenirim, hemen çıkartır düzeltirim :honk:

Geri