Takıntılarınız var mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü

Takıntılarınız var mı?

• Evet var

Kullanılan: 18 66.7%
  • Hayır yok

Kullanılan: 5 18.5%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 1 3.7%
  • Olabilir

Kullanılan: 3 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    27
Takıntılarınız var mı?

var. Hastada tevavi esnasında ünit'in üstünde kanlı pamuk bırakmamaya çalışıyorum :) Gıcık bi durum. doktor sürekli pamukla siliyor diş haznesini ben ise o pamuğu bardağın içine koyuyorum :p

Hayattan tokat yemiş insanlarla alay eden,dışlayan şahsiyetleri,bana hiçbirşey yapmamış olsalar dahi sevemiyorum.Elimde değil.

Evet. Kolsaatsiz disari cikamam

Kanal7 ve samanyolu tvye çok büyük takıntım var resmen televizyonu kırmak istyorum ....

61 sayısı mutlaka dikkatimi çeker. Maçları İzlemezsem vicdan azabı çekerim. ve gibisi saçma takıntılar.

Var. Anahtarı unuttuğumu fark edip eve geri dönüyorum, anahtarı cebimden çıkarıp kapıyı açıyorum, evde anahtarı bulamayıp sinirleniyorum .

Evet bir çok konuda takıntım var taktım mi fena takarim mesela paralar hep büyükten küçüğe aynı yönde siralanmalidir, kaldırım taşlarını duvardaki fayanslari sayar bunları ikili üçlü gruplara ayirir tekrar tekrar sayarim, dislerimi fircalamadan uyuyamam falan filan.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Var mesela birinin gömleğinin yakası kalkmış veya pantolonunun paçası sıyrılmışsa onu düzelttirmeden rahat edemem

12 sayısı ve perşembe günü önemlidir benim için. O ayna yada tablo vb. yamuk durmayacak. Üstüme birşey örtmeden uyuyamam. İçinde pilav ve dolmalar hariç pirinç olan hiç birşeyi yiyemem. Biberden nefret ederim. Yolda yürürken sürekli besmele çekerim. Kaldırımda yürürken kaldırım taşlarının birleşim çizgilerine basmamaya çalışırım.Bunun gibi bir sürü şey.

Geri