Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her ikisinde de kabahat bir nebze bile olsa vardır. Tahrik olarak sadece erkeğin kadına olan sarkıntılığı olarak algılamamak lazım. Tahrik ediyorsan taciz edilme oranın yüksektir. Tacizden kasıt fiziki temas değildir. Göz tacizi de vardır.
Örnek veriyorum; Sporcu bir erkeğe bayanın alttan altan bakarak ve yahut yanı başında gezinmesi de tacize girer.
O yüzden önemli olan nefsine sahip çıkılması ki bayanın 49 nefsi vardır sahip çıkabilse de erkeğin tek nefsi vardır ona sahip çıkması zordur. ancak yine belirtmek gerekirse önemli olan gözü dışarda olmamak ve nefsine sahip çıkmak.
Tabikide kadın suçlu
Shinigami; Yukarda 49 diye yazmışım ama 9 nefis olarak düzeltmek yükümlülüğüne girdim ki onuda neden öyle yazmışım anlamadım![]()
Okuduğum bir kaç yerden ''Şehvet on kısımdan oluşur; 9'u kadındadır, 1'i erkektedir. Aynı şekilde Haya da 10 kısımdan oluşur; yine 9'u kadındadır 1'i erkektedir.'' denmekteydi. Açıklaması da yaklaşık 10 sayfalık ve hadislerle çoğaltılarak anlatılmıştı. Bu yüzden tek tek ne olduklarını söylemek ben ve okuyacak kişiler için yanlış yönlendirme olabilir![]()
Nefsine hakim ol, tahrik olma arkadaş. Kaldı ki; Tahrik olma, kişilik bozukluğu değil de nedir.
Buyur sana açıklama
Bu kadar basit yani ? neye göre kadın suçlu ?
Şimdi sakın düşüncenizi savunurken, orasını burasını açıyor erkekleri tahrik ediyor demeyin. Zira bu memleket saçının telinden parmak uçlarına kadar kapanıp tacize uğrayan kadınları da gördü.
Bir kadın olarak mesnetsiz şekilde direkt "kadın suçlu" diyerek, bununla da kalmayıp "tabiki" ile pekiştirerek kurduğunuz cümleden dolayı açıklama bekliyorum.
bence ironi yaptı ama sen bilirsin heim
Buyur sana açıklama