Tahammül edemediğin insan tipi ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
İnsan değil de grup var. Mezopotamyalilar 7'ser kişi dolaşır. Aynı soruyu aynı ortamda sırayla tek tek sorarlar. E anlattım ya dersen " hestamız haggında bilgi de mi almayeah?" diye atar yaparlar.

boş yapan havalı insan tıpı harbı delırıyorum (: gtone don bak ben kımım dıye..

Pinti insan hiç sevmem. Parası olmayanı değil; olup da harcamaktan ödü patlayanı.

Sesinin yüksekliğini ayarlayamayan insanı sevmem. Bir yerde sesin iki masa arkaya gitmeyecek; kimseyi muhabbete ortak edip rahatsız etmeye hakkımız yok. Ayarla şu sesini.

İlk tanıştığı insana sululuk yapanı sevmem. Garsona, çalışana nezaketsiz yaklaşanı da.

Böylesiyle işim olmaz. Oturup kalkmayı öğrensin önce; sonra belki tekrar buluşuruz.

Dalga gecer sanmistim ama Mastor ciddiymis.
Ve ilginctir, hepsi de de haklı.

her türlü insan tipini sevebiliriz.. ama insancıklara karşı böyle düşünemiyorum. onlar sinsi olur, mastorun dedigi gibi pinti olur, diliyle kalbi bir olmaz. hayatınızın merkezine yerleşip sı*çıp giderler. layık olmayana tahammul de yok..

**** adamlardan
marla singer edasında takılan karılardan

Moderatör tarafında düzenlendi:
malumunuz insan sevmem
güzelse severim
neden sevmeyeyim

Herbokoloklar ve kendini beğenmişler.

Son düzenleme:
Egolu
Bomboş olup da dolu görünmeye çalışan
Yalaka
Lakayıt
Konuşurken başkasına bakarak cevap veren
Vs.

Avrupa maçında Türk takımı yenilsin diye ellerini ovuşturan, aramızdaki İrlandalılar.

İlk defa matematik konularına yorum atıyorum,vira bismillah.
Yeğenim insana niye tahammül edeyim ki? Yoran insanla işim olmaz.Kalkıp da buraya cv yazasım yok,şöyle böyle insanlar diyerek nağmeler süresim de yok.
Tahammül etmediğim insan tercihimdir,tavsiye ederim size de.

Herkesle konuşan kişiler.
Tek biriyle micmic olunur .. kùstùm banane

Çok var ya ama en çok yalak, boş konuşan insana tahammül edemiyorum.

Geri